Αιφνίδιος έρωτας του Πέτρου Γαϊτάνου για τη Χρυσή Αυγή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους καλλιτεχνικούς και όχι μόνο κύκλους η δήλωση του τραγουδιστή Πέτρου Γαϊτάνου υπέρ της Χρυσής Αυγής. «Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή εν μέρει καλά πράττει! Μ' αρέσει αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή, όμως δεν μ' αρέσει να γίνεται από μόνο του. Πρέπει κάποια στιγμή να ανασκουμπωθούν και να το κάνουν οι πολιτικοί.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στους καλλιτεχνικούς και όχι μόνο κύκλους η δήλωση του τραγουδιστή Πέτρου Γαϊτάνου υπέρ της Χρυσής Αυγής. «Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή εν μέρει καλά πράττει! Μ’ αρέσει αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή, όμως δεν μ’ αρέσει να γίνεται από μόνο του. Πρέπει κάποια στιγμή να ανασκουμπωθούν και να το κάνουν οι πολιτικοί. Προτιμώ η Χρυσή Αυγή να ξεφύγει λίγο παρά να λούζομαι τη χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών, οι οποίοι μας έχουν καταστρέψει. Προτιμώ μια Χρυσή Αυγή που θα είναι τσαμπουκάδες. Μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς της» δήλωσε ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας ότι παρακολουθώντας τα ΜΜΕ ήθελε να κάνει όσα κάνει η Χρυσή Αυγή.

Αναπαράγοντας τις δηλώσεις του η Χρυσή Αυγή τον αποκαλεί «καταξιωμένο κι αξιόλογο καλλιτέχνη με μεγάλη προσφορά στους εκκλησιαστικούς Βυζαντινούς ύμνους».

Είναι εμφανές ότι ο κ. Γαϊτάνος βρίσκεται σε σύγχυση και δεν έχει επίγνωση των όσων δηλώνει. Ποιος είπε ότι η βυζαντινή μουσική δεν έχει… παραφωνίες;

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.