Γραμματοκομιστής

Πήρε το μήνυμα, έστειλε γράμμα στους Ευρωπαίους, ζήτησε να στείλουν επιστολές και οι άλλοι πρόεδροι. Αυτός δεν είναι πολιτικός αρχηγός, ταχυδρομικός διανομέας είναι. «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συνάντηση με τον νικητή των γαλλικών εκλογών Φρανσουά Ολάντ». Πριν ή μετά την άρνηση της ΑΔΕΔΥ; Επιστήμονες ανακοίνωσαν οτι τα... αέρια των δεινοσαύρων προκάλεσαν κλιματική αλλαγή. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν όσοι διατείνονται οτι «δεν θ’ ασχοληθούμε με την κάθε πορδή»

· Πήρε το μήνυμα, έστειλε γράμμα στους Ευρωπαίους, ζήτησε να στείλουν επιστολές και οι άλλοι πρόεδροι. Αυτός δεν είναι πολιτικός αρχηγός, ταχυδρομικός διανομέας είναι.

· «Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε συνάντηση με τον νικητή των γαλλικών εκλογών Φρανσουά Ολάντ». Πριν ή μετά την άρνηση της ΑΔΕΔΥ;

· Επιστήμονες ανακοίνωσαν οτι τα… αέρια των δεινοσαύρων προκάλεσαν κλιματική αλλαγή. Ας το λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν όσοι διατείνονται οτι «δεν θ’ ασχοληθούμε με την κάθε πορδή».

· Πιστεύουν πραγματικά στη ΝΔ οτι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν μπορεί να οριστικοποιήσει τη σύνθεση του «πρωινού καφέ», μπορεί να διοικήσει τη χώρα;

· Οικουμενική ή Κουβελική;

· «Είμαστε στη διάθεση του κ. Τσίπρα». Λούκα, συγκρατήσου…

· Αν κρίνω από τον διάλογο, μάλλον δεν είναι Βενιζελικός ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας: «Σας ευχαριστώ που με καλέσατε», «Μπορούσα να κάνω διαφορετικά;»

· Από το 13% «σαν τον Α. Παπανδρέου» δήλωσε οτι ξεκινάει ο Ε. Βενιζέλος. Άντε και Αξιωματική Αντιπολίτευση σε 4 χρόνια με το καλό.

· Τέσσερεις ημέρες μετά τις εκλογές οι Βουλευτές της ΝΔ βρήκαν στις θυρίδες τους το εκλογικό πρόγραμμα του κόμματός τους. Ήταν, τουλάχιστον, των φετινών εκλογών;

· Μ. Θεοδωράκης: «Στις επόμενες εκλογές θα είμαι στην πρώτη γραμμή». Για να είμαστε πιο κοντά στο κλίμα της εποχής: θα είναι φουνταριστός.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.