Νέο ΔΣ στην Ενωση Μαρινών Ελλάδος

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Μαρινών Ελλάδος, με την εκλογή επτά μελών, την Πέμπτη 14 Απριλίου. Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Σ. Κατσικάδης (Μαρίνα Φλοίσβου),

Σε σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, στην πρώτη Τακτική Γενική Συνέλευση της Ενωσης Μαρινών Ελλάδος, με την εκλογή επτά μελών, την Πέμπτη 14 Απριλίου. Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Σ. Κατσικάδης (Μαρίνα Φλοίσβου), αντιπρόεδρος ο κ. Ν. Κουτσοδόντης (Mαρίνα Γουβιών) και Γενικός Γραμματέας ο κ. Κ. Καλαντζόπουλος (Μαρίνα Λέρου). Ταμίας ανέλαβε ο κ. Π. Παππάς (Μαρίνα Αλίμου/Μυτιλήνης) και μέλη οι κ.κ. Α. Κόπιτσας (Μαρίνα Ζέας), Γ. Κυριακόπουλος (Μαρίνα Αρετσού/Βουλιαγμένης) και Η. Τέφας (Κλεοπάτρα Μαρίνα, Άκτιο).
Σκοπός της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, που ιδρύθηκε το 2010 και απαρτίζεται από 19 μαρίνες, είναι μεταξύ άλλων η εκπροσώπηση και αναβάθμιση των τουριστικών λιμένων στην Ελλάδα, η μελέτη και η επίλυση προβλημάτων που αφορούν στην εκμετάλλευση των τουριστικών λιμένων, η προβολή στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό των τουριστικών λιμένων που εκπροσωπούν ή διαχειρίζονται μέλη της Ένωσης, η παροχή και ανταλλαγή πληροφοριών και ενημερωτικών στοιχείων που έχουν σχέση με τη λειτουργία των τουριστικών λιμένων και η ανάληψη πρωτοβουλιών για τη βελτίωση των συνθηκών και όρων αξιοποίησης και αναβάθμισης των τουριστικών λιμένων.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.