Μεικτά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές και τη Γουόλ Στριτ

Με μικρές μεταβολές και ανάμεικτα πρόσημα έκλεισαν οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων τη Δευτέρα, αν και οι πανευρωπαϊκοί δείκτες παρέμειναν σε υψηλά τριών εβδομάδων. Στο πράσινο ο Dow Jones και Nasdaq στη Νέα Υόρκη, οριακά χαμηλότερα o S&P. Στην Ευρώπη, στο κόκκινο έκλεισαν οι μετοχές των τραπεζικών Deutsche Bank, Commerzbank, Societe Generale, Credit Agricole, Lloyds, Barclays.

Με μικρές μεταβολές και ανάμεικτα πρόσημα έκλεισαν οι δείκτες των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων τη Δευτέρα, αν και οι πανευρωπαϊκοί δείκτες παρέμειναν σε υψηλά τριών εβδομάδων. Στο πράσινο ο Dow Jones και Nasdaq στη Νέα Υόρκη, οριακά χαμηλότερα o S&P.

Στην Ευρώπη, στο κόκκινο έκλεισαν οι μετοχές των τραπεζικών Deutsche Bank, Commerzbank, Societe Generale, Credit Agricole, Lloyds, Barclays.

H μετοχή της γαλλικής Rhodia εκτοξεύτηκε κατά 48% μετά την προσφορά εξαγοράς από τη βελγική εταιρεία χημικών Solvay.

Στη Νέα Υόρκη, μεικτά ήταν τα πρόσημα για τις μετοχές των χρηματοπιστωτικών: Στο πράσινο οι Bank of America, JPMorgan, στο κόκκινο οι Citigroup, Wells Fargo, Goldman Sachs.

Ανοδικά κινήθηκε και η τιμή του πετρελαίου, που σκαρφάλωσε πάνω από τα 108 δολάρια το βράδυ της Δευτέρας.

Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με οριακή υποχώρηση 0,06% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι υποχώρησε κατά 0,3%. Άνοδο 0,12% κατέγραψε και ο FTSE100 στο Λονδίνο.

Στη Νέα Υόρκη ο Dow Jones έκλεισε στις 12.400,03 μονάδες με άνοδο 0,19% ενώ ο Nasdaq έκλεισε οριακά ενισχυμένος κατά 0,03%. Με οριακή υποχώρηση 0,01% έκλεισε και ο S&P500.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.