Βαριές κατηγορίες Πάγκαλου κατά Τσίπρα

Νέα σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλος τη Δευτέρα.

Με αφορμή τα επεισόδια εις βάρος του στην Κερατέα, ο κ. Πάγκαλος δήλωσε στο Mega το πρωί της Δευτέρας ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει αλβανούς για να του επιτίθενται και υπογράμμισε ότι ο κ. Αλ.. Τσίπρας θα έχει την ευθύνη για οποιαδήποτε δολοφονική επίθεση εναντίον του.

Ερωτηθείς σχετικά, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι και θα πηγαίνει να μιλάει όπου και όποτε θέλει. Ο κ. Πάγκαλος επισήμανε ότι δεν θα αποδεχθεί φασιστικές μεθόδους και πρόσθεσε ότι «μετά από πολλά χρόνια θα πρέπει να ξαναδώσουμε μάχη για τη Δημοκρατία» και επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει ως πολιτική στρατηγική το μπάχαλο.

Για κυυβερνητική μεθόδευση που προλειαίνει το έδαφος για αντιδημοκρατικές πρακτικές κατά της Αριστεράς έκανε λόγο η Κουμουνδούρου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΝ κ. Π. Σκουρλέτης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου, τόνισε στο “ΒΗΜΑonline”:

«Αντί να κάνει ένα δράμι δουλειά, ο Θ. Πάγκαλος ασχολείται με τη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ. Εχουμε την εκτίμηση ότι πέρα από την προσωπική πινελιά, είναι επιλογή της κυβέρνησης να αφήνεται ο αντιπρόεδρός της να προετοιμάζει το έδαφος για αντιδημοκρατικές πρακτικές κατά της Αριστεράς.

Επιλέγεται μια επικίνδυνη πρακτική σε βάρος της δημοκρατίας, με αιχμή τις δηλώσεις Πάγκαλου. Ο κ. Πάγκαλος καταφεύγει για άλλη μια φορά στη θεωρία των υποκινητών, επιχειρώντας να υποτιμήσει την αντίθεση της κοινωνίας στην πολιτική της κυβέρνησης».

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.