Μετά το χτύπημα στη Ριανκούρ και νέα προειδοποιητικά τηλέφωνα

Μετά τη βόμβα που κατέστρεψε το Διοικητικό Πρωτοδικείο και συγκλόνισε τη Λουΐζης Ριανκούρ άρχισαν τα συνήθη τηλεφωνήματα. Η πρώτη φάρσα στις 9.15 στο τηλεφωνικό κέντρο εφημερίδας οδήγησε στον αποκλεισμό ολόκληρης περιοχής στην Καλλιθέα, όπου υποτίθεται ότι είχαν τοποτηθεί δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί στην Α' και Β' ΔΟΥ της περιοχής. Αποτελέσμα εκατοντάδες πολίτες που περίμεναν να τακτοποιήσουν υποθέσεις τους, όπως πάντα τις τελευταίες ημέρες του χρόνου, να αναγκαστούν να εκκενώσουν τα δύο κτίρια και να υποβληθούν σε ακόμη μεγαλύτερη ταλαιπωρία.

Μετά τη βόμβα που κατέστρεψε το Διοικητικό Πρωτοδικείο και συγκλόνισε τη Λουΐζης Ριανκούρ άρχισαν τα συνήθη τηλεφωνήματα.

Το πρώτο τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε στις 9.15 στο τηλεφωνικό κέντρο της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» και είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό ολόκληρης περιοχής στην Καλλιθέα, όπουσύμφωνα με την ειδοποίηση είχαν τοποτηθεί δύο εκρηκτικοί μηχανισμοί στην Α’ και Β’ ΔΟΥ της περιοχής.

Εκατοντάδες πολίτες πουβρίσκονταν στιςεφορίες γιανα τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους, αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα δύο κτίρια. Παράλληλα η αστυνομικές δυνάμεις ερευνούν τα αυτοκίνηταστη γύρω περιοχή.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.