Πάμε για ψώνια με το… ποντίκι μας

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κερδίζουν συνεχώς έδαφος, καθώς οι online πωλήσεις βαίνουν αυξανόμενες. Το 2010 εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 1,4 δισ. ευρώ (από 800.000 ευρώ το 2009), ενώ οι ειδικοί περιμένουν να διπλασιαστούν και το 2011. Η ευκολία στην αναζήτηση και στη σύγκριση προϊόντων, αλλά και οι χαμηλότερες τιμές δίνουν σημαντική προτεραιότητα στις e-αγορές και όλα δείχνουν ότι την εφετινή εορταστική περίοδο θα δοθεί ακόμη μία φορά η μάχη ανάμεσα στα ηλεκτρονικά και στα συμβατικά καταστήματα.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα κερδίζουν συνεχώς έδαφος, καθώς οι online πωλήσεις βαίνουν αυξανόμενες. Το 2010 εκτιμάται ότι θα ανέλθουν σε 1,4 δισ. ευρώ (από 800.000 ευρώ το 2009), ενώ οι ειδικοί περιμένουν να διπλασιαστούν και το 2011.

Η ευκολία στην αναζήτηση και στη σύγκριση προϊόντων, αλλά και οι χαμηλότερες τιμές δίνουν σημαντική προτεραιότητα στις e-αγορές και όλα δείχνουν ότι την εφετινή εορταστική περίοδο θα δοθεί ακόμη μία φορά η μάχη ανάμεσα στα ηλεκτρονικά και στα συμβατικά καταστήματα. Η μάχη θα αφορά μόνο τις τιμές.

Οι εκπρόσωποι των αμιγώς ηλεκτρονικών καταστημάτων πιστεύουν πολύ στην επικράτηση των νέων συνηθειών των καταναλωτών στην ψηφιακή εποχή, δηλαδή στα ψώνια από ηλεκτρονικές βιτρίνες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.