Χαρτοπόλεμος για το «soundtrack» του… Καραγκιόζη

Σ υνήθως όταν οι παράγοντες αθλητικών συλλόγων επικαλούνται το βίντεο ενός αγώνα, το μυαλό όλων πηγαίνει κατευθείαν σε... διαιτητικά σφάλματα. Η περίπτωση όμως του βίντεο που προβλήθηκε στις γιγαντοοθόνες του ΟΑΚΑ πριν από το τζάμπολ του πρόσφατου ντέρμπι της Α1 μπάσκετ Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός είναι εντελώς διαφορετική και οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να καταφύγουν σε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προασπίσουν την τιμή και την αξιοπρέπεια του προπονητή τους κ. Πίνι Γκέρσον και του μάνατζέρ τους κ.

Σ υνήθως όταν οι παράγοντες αθλητικών συλλόγων επικαλούνται το βίντεο ενός αγώνα, το μυαλό όλων πηγαίνει κατευθείαν σε… διαιτητικά σφάλματα. Η περίπτωση όμως του βίντεο που προβλήθηκε στις γιγαντοοθόνες του ΟΑΚΑ πριν από το τζάμπολ του πρόσφατου ντέρμπι της Α1 μπάσκετ Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός είναι εντελώς διαφορετική και οι Ερυθρόλευκοι δείχνουν αποφασισμένοι να καταφύγουν σε κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να προασπίσουν την τιμή και την αξιοπρέπεια του προπονητή τους κ. Πίνι Γκέρσον και του μάνατζέρ τους κ. Σταύρου Ελληνιάδη, πρωταγωνιστών στο επίμαχο βίντεο που είχε για ηχητική υπόκρουση το «soundtrack» του… Καραγκιόζη. Με επιστολές προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (ΕΣΑΚΕ) και προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζητεί ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ για τις κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα και από τους Πράσινους να δώσουν στον Ολυμπιακό το εν λόγω βίντεο, καθώς και «τα πλήρη στοιχεία των υπευθύνων σύνταξης και προβολής του,ώστε να μπορέσουμε και εμείς αλλά και οι άμεσα θιγέντες να προασπίσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας». Και ενώ οι «αιώνιοι» του ελληνικού μπάσκετ συνεχίζουν τον «πόλεμο» ανακοινώσεων (την περασμένη Τρίτη το τμήμα Μάρκετινγκ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε «συγγνώμη» χαρακτηρίζοντας σατιρικό το περιεχόμενο του βίντεο), δύο παραδοσιακές ομάδες της Αθήνας, ο Πανιώνιος και η ΑΕΚ, ετοιμάζονται για την αυριανή σύγκρουσή τους στο Ελληνικό, έχοντας αμφότερες… καινούργιους προπονητές. Την αρχή έκανε η Ενωση, η οποία- μετά την πρόωρη παραίτηση του κ. Αγγελου Κορωνιού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος- ανέθεσε την τεχνική ηγεσία στον κ. Βαγγέλη Αγγέλου και ακολούθησαν χθες το πρωί οι Νεοσμυρνιώτες, οι οποίοι ενημέρωσαν τον κ. Μηνά Γκέκο ότι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο τους δίνοντας τη σκυτάλη σε έναν… πρώην παίκτη τους.

Ο λόγος για τον 39χρονο Βόσνιο Νέναντ Μάρκοβιτς, ο οποίος αγωνίστηκε στον Πανιώνιο με προπονητή τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη την περίοδο 2001-02 και παράλληλα με την εργασία του στον πάγκο της Εθνικής Βοσνίας/Ερζεγοβίνης συμφώνησε να κοουτσάρει τον Πανιώνιο ως το τέλος της χρονιάς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.