Φιάσκο στον τομέα των φωτοβολταϊκών

Για φιάσκο του υπουργείου Ανάπτυξης στον τομέα των φωτοβολταϊκών κατηγορεί την κυβέρνηση ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του ΠαΣοΚ κ. Μ. Χρυσοχοΐδης με ερώτησή του προς τον κ. Χρ.Φώλια. «Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον, ο ατυχής, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, σχεδιασμός του προγράμματος οδηγείται σε πλήρες αδιέξοδο» λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος εκτιμά ότι η αποτυχία του προγράμματος ανάπτυξης φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας πιστοποιείται και από την απόφαση του υπουργείου να αναστείλει την υποβολή αιτήσεων για τη λήψη των αδειών.

Για φιάσκο του υπουργείου Ανάπτυξης στον τομέα των φωτοβολταϊκών κατηγορεί την κυβέρνηση ο υπεύθυνος Ανάπτυξης του ΠαΣοΚ κ. Μ. Χρυσοχοΐδης με ερώτησή του προς τον κ. Χρ.Φώλια.

«Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον, ο ατυχής, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, σχεδιασμός του προγράμματος οδηγείται σε πλήρες αδιέξοδο» λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος εκτιμά ότι η αποτυχία του προγράμματος ανάπτυξης φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας πιστοποιείται και από την απόφαση του υπουργείου να αναστείλει την υποβολή αιτήσεων για τη λήψη των αδειών.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.