Ενα εξώγαμο παιδί είναι η αιτία του διαζυγίου του Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ από τη σύζυγό του Μαρία Σράιβερ.

Οπως γράφει την Τρίτη η εφημερίδα Los Angeles Times, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας αποκάλυψε στις αρχές του χρόνου στη σύζυγό του ότι προ δεκαετίας είχε αποκτήσει παιδί με μια γυναίκα που εργαζόταν στο σπίτι τους.

«Όταν έφυγα από το γραφείο του κυβερνήτη, είπα στη σύζυγό μου για αυτό το περιστατικό, το οποίο συνέβη πριν από δέκα χρόνια» αναφέρει ο ηθοποιός σε δήλωσή του στην εφημερίδα.

«Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και παίρνω πλήρως την ευθύνη για τον πόνο που προκάλεσα» προσθέτει. Ο ηθοποιός ζήτησε από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την γυναίκα του και τα παιδιά του. «Αν και εγώ αξίζω την προσοχή και την κριτική σας, η οικογένειά μου δεν τις αξίζει», αναφέρει.

Η εφημερίδα δεν αποκάλυψε το όνομα της μητέρας του παιδιού. Ανέφερε απλώς ότι η εργαζόταν στο σπίτι του ζεύγους Σβαρτσενέγκερ επί 20 χρόνια και ότι αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο,

Το ζευγάρι ανακοίνωσε στις 9 Μαΐου ότι αποφάσισε να χωρίσει ύστερα από 25 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Σράιβερ, η οποία είναι γόνος της οικογένειας Κένεντι, έφυγε από το σπίτι μόλις έμαθε την ύπαρξη του εξώγαμου τέκνου του συζύγου της.