Αν έχετε περισσότερα (α)

Είστε αναμφισβήτητα, ενθουσιώδεις, φλογεροί, γεμάτοι ενέργεια και όρεξη. Μύκονο, Σαντορίνη, Σκιάθος είναι μερικοί από τους προορισμούς που θα ταίριαζαν στην εκρηκτική σας προσωπικότητα. Τα Κουφονήσια και γενικότερα οι μικρές Κυκλάδες είναι μέρη προς αποφυγή αν δεν θέλετε να πλήξετε.

Η Ίμπιζα και η Νότια Ισπανία είναι επίσης, ένα μέρος που θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Μουσική, υπέροχες παραλίες, πολυκοσμία και κίνηση σε πόλεις που -ιδιαίτερα το καλοκαίρι- δεν κοιμούνται ποτέ, είναι το ζητούμενο για εσάς.

Τρένα, λεωφορεία, αεροπλάνα και καράβια είναι το καλοκαίρι στην υπηρεσία σας για να ανακαλύψετε τον κόσμο.

Αν έχετε περισσότερα (β)

Σίγουρα το χωριό σας δεν έχει σπουδαία πράγματα να σας πει. Άλλωστε δεν έχει μείνει κάτι νέο για να ανακαλύψετε. Διαθέτετε τόλμη, φαντασία και έχετε την περιπέτεια στο αίμα σας.

Νησιά όπως η Σαμοθράκη με πλούσιους φυσικούς θησαυρούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε, ένα σαφάρι ή ένα ταξίδι στην μακρινή Αυστραλία, είναι μερικές προτάσεις που θα ταίριαζαν στον περιπετειώδη χαρακτήρα σας.

Γενικότερα σας ιντριγκάρει καθετί καινούριο, λατρεύετε τις εξερευνήσεις και δεν αρκείστε ποτέ στο προφανές. Είστε σίγουροι ότι πίσω από τα πιο απλά πράγματα κρύβεται μια μεγάλη ιστορία, την οποία φυσικά θέλετε να ανακαλύψετε.

Αν μάλιστα βρείτε την σωστή παρέα μπορείτε με ένα τροχόσπιτο να γυρίσετε όλον τον κόσμο.

Αν έχετε περισσότερα (γ)

Είστε άνθρωπος της οργάνωση και της τάξης. Αν βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά οργανωμένα είστε η καλύτερη παρέα για τις διακοπές, καθώς προσαρμόζεστε εύκολα σε όλες τις συνθήκες. Βουνό ή θάλασσα, εξωτερικό ή εσωτερικό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.

Οτιδήποτε όμως σας βγάλει εκτός προγράμματος -καθυστερήσεις σε αεροδρόμια και λιμάνια, αναμονή σε ξενοδοχεία…- είναι ικανό να σας χαλάσει την διάθεση και κατά συνέπεια τις διακοπές σας.

Αυτό που πρωτίστως δεν αντέχετε είναι η ταλαιπωρία. Αν είναι να ταλαιπωρηθείτε, προτιμάτε να μείνετε σπίτι σας.

Άρα ανεξάρτητα από την τοποθεσία, το ιδανικό για εσάς είναι ένα ξενοδοχείο που να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κάνετε βήμα. Τι πιο ωραίο από το να τα έχετε όλα σε απόσταση… χεριού.

Αν έχετε περισσότερα (δ)

Δεν είστε σίγουρα ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Ή μάλλον αυτός ο κόσμος δεν έχει φτιαχτεί ακριβώς για εσάς. Δεν σας αρέσει η φασαρία, η πολυκοσμία στις παραλίες, η αναμονή στα εστιατόρια, η κίνηση στους δρόμους, τα πιτσιρίκια που τρέχουν και φωνάζουν συνεχώς…

Θα προτιμούσατε να είστε κάπου όπου το μόνο που ακούγεται είναι οι ήχοι της φύσης. Το ζητούμενο για εσάς στις διακοπές είναι η απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

Το απόμερο σπίτι σας στο χωριό είναι πάντα μια καλή λύση, αλλά πιστέψτε μας δεν είναι η μόνη. Ένα σπα σε ένα ορεινό μέρος -που σίγουρα δεν αποτελεί αγαπημένο προορισμό οικογενειών με παιδιά- είναι μια καλή πρόταση.

Επίσης, αν θέλετε πραγματικά να αποφύγετε την πολυκοσμία και την φασαρία μείνετε τον Αύγουστο στο σπίτι σας και απολαύστε τις διακοπές σας τον Σεπτέμβριο -ή ακόμη καλύτερα τον Οκτώβριο- όπου οι ρυθμοί είναι παντού πιο χαλαροί.