Είτε είστε μόνοι και σας έπιασε μια λιγούρα για σπιτική πίτσα, είτε θέλετε να προσφέρετε κάτι από τα χεράκια σας στην παρέα σας που ξαφνικά αποφάσισε να σας επισκεφτεί, αυτή η συνταγή είναι η ιδανική λύση. Το μόνο που χρειάζεται είναι 10′ προετοιμασία και 10′ ψήσιμο. Καλή επιτυχία!
{{{ moto }}}
Υλικά για 1 πίτσα
1 πίτα για σουβλάκι, μεγάλου μεγέθους
2 κ.σ.πέστο βασιλικού (σε βαζάκια στα σούπερ μάρκετ)
2 ντομάτες, μέτριες, σε τέταρτα
150 γραμμ. φέτα, σε κύβους
1 ξερό κρεμμύδι, σε ροδέλες
3 κ.σ.έ.π. ελαιόλαδο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζουμε την πίτα σε ένα ταψάκι, την αλείφουμε με το πέστο, απλώνουμε τις ντομάτες, τη φέτα και το κρεμμύδι, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τέλος ρίχνουμε το πιπέρι. Την ψήνουμε στου 220 βαθμούς για 10 λεπτά, στην τελευταία σχάρα κάτω, στις αντιστάσεις. Σερβίρουμε με μια πράσινη σαλάτα.

Tip: Μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε λαχανικό ή και αλλαντικό αρκεί να τα κόψετε σε πολύ μικρά κομμάτια.