Αν ήταν να χαθούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, θα θέλαμε σίγουρα να ήταν αυτό του ιταλικού οίκου μόδας Prada. Αν αυτό γινόταν επίσης μέσα από εικόνες που ζωντανεύουν μαγικά μπροστά μας, τότε σίγουρα θα μεταφερόμασταν στον παράδεισο της μόδας.

Όλα αυτά συμβαίνουν στην αλήθεια μέσα από τις φωτογραφίες gif, εικόνες με κίνηση δηλαδή, που δημιούργησε ο σχεδιαστής και εικονογράφος Βαχράμ Μουρατιάν σε συνεργασία με τον θρυλικό οίκο Prada. Ο αρμένιος καλλιτέχνης έχει γίνει διάσημος για το ιδιαίτερο βιβλίο του «Paris vs New York», το οποίο και πλαισίωσε με παιχνιδιάρικα και παραστατικά γραφικά, θέλοντας έτσι να τονίσει τις διαφορές των δύο πόλεων.

Γκολφ και ιπτάμενα αυτοκίνητα πάνω από γυαλιά ηλίου, κορώνες που κουνιούνται και παπούτσια που βάζουν την υπογραφή τους είναι μερικά από τα μοναδικά αξεσουάρ του ιταλικού οίκου που ζωντανεύουν στα χέρια του Μουρατιάν. Γεμάτο χρώμα και με την χαρακτηριστική αίσθηση της δεκαετίας του ’50 που κυριαρχεί σε όλη την καλοκαιρινή κολεξιόν της Prada, το «Parallel Universe» διασκεδάζει και προκαλεί ευχάριστα.

Θέλετε να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με κίνηση; Τότε δεν έχετε παρά μόνο να κάνετε κλικ εδώ!