Προορισμός για όλον τον χρόνο θα είναι από εφέτος το Costa Navarino στη Μεσσηνία, το οποίο ξεκινά τη λειτουργία του από τις 24 Μαρτίου υπό νέα διοίκηση και με εμπλουτισμένες παροχές.

Στη νέα τουριστική σεζόν πρώτο θα ανοίξει το ξενοδοχειακό συγκρότημα The Westin Resort και ακολουθεί το The Romanos Luxury Collection, και τα δύο στο Navarino Dunes. Παράλληλα από εφέτος θα λειτουργήσει το Navarino Natura Hall και το The Bay Course, το δεύτερο γήπεδο γκολφ στο Navarino Bay, ενώ έχουν εμπλουτιστεί και οι παιδικές δραστηριότητες. Επίσης, εντός της τουριστικής περιόδου θα ανοίξουν σταδιακά δύο νέα εστιατόρια, ένα με επιρροές από τη Μέση Ανατολή και ένα με ασιατικές γεύσεις.

Τη γενική διεύθυνση των ξενοδοχείων του Costa Navarino αναλαμβάνει ο κ.Πίτερ Αλατσάς, έλληνας ομογενής από τον Καναδά, ο οποίος συνεργάζεται με την αλυσίδα Starwood Hotels & Resorts από το 1986. Η 25χρονη εμπειρία του περιλαμβάνει τη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων στο Μπρουνέι, στο Μπαλί, στην Τζέντα, στο Τόκιο, στη Σαγκάη, στο Κιότο, στο Ντουμπάι και στη Σιγκαπούρη. Επίσης στο Navarino Dunes νέος Executive Chef αναλαμβάνει ο κ.Δ. Μπεκρής, με πολυετή εμπειρία στο εξωτερικό.

{{{ map }}}

Κατά τη διάρκεια του 2010, οι Sunday Times συμπεριέλαβαν το Romanos στα καλύτερα νέα ξενοδοχεία της Ευρώπης, ενώ στις αρχές του 2011 η Μεσσηνία και η εταιρεία Costa Navarino συμπεριελήφθησαν στην αμερικανική έκδοση του National Geographic Traveler Magazine για τους 20 καλύτερους προορισμούς της χρονιάς ανά τον κόσμο.

Τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς το Romanos βραβεύθηκε επίσης στην κατηγορία Best Suite, Interior Design of the Year των βραβείων European Hotel Design για τη Royal Villa Koroni.