Καταλήψεις αποφάσισαν η Φιλοσοφική και η Νομική Σχολή Αθηνών για τις επόμενες ημέρες, με αιτήματα την επαναπρόσληψη των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ εκφράζουν και την αντίθεση τους με τη μέθοδο φύλαξης του κτιρίου της πρυτανείας και τις διαγραφές φοιτητών.
Η Φιλοσοφική Σχολή αποφάσισε κατάληψη για αύριο Πέμπτη και μεθαύριο Παρασκευή, ενώ η Νομική Σχολή αποφάσισε κατάληψη από τις 14 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου.
Η γενική συνέλευση των φοιτητών της Νομικής έβαλε στο πλαίσιο της κινητοποίησης της και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις μνήμης για την 41η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και συνέλευση στη Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών και στη Σχολή Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου,οι οποίες θα μείνουν κλειστές από τις 14 μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου.
Γενικές συνελεύσεις είχαν συγκληθεί και στο Μαθηματικό και στο Τμήμα Φυσικής της Αθήνας αλλά και σε κάποιες σχολές της περιφέρειας. Ήδη στο Χημικό Πάτρας, που άνοιξε την Τετάρτη καθώς τελούσε υπό κατάληψη, ελήφθη απόφαση να κλείσει από αύριο Πέμπτη ως τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου.