Νεα τροπή παίρνει η υπόθεση αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου.
Η γιατρός που φέρεται να υπέγραψε σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» καταγγέλλει πως η υπογραφή της πλαστογραφήθηκε και πως δεν συνάντησε ποτέ τον 39χρονο επιχειρηματία.
Με δηλώσεις της τις οποίες δημοσίευσε η ιστοσελίδα news24/7 ανέφερε ότι ουδέποτε έχει συναντήσει τον κ. Φλώρο.

«Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.

Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωρίζω.
Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι με εισαγγελική παραγγελία την οποία υπογράφει ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης και απευθύνεται στην αρμόδια Εισαγγελία Χαλκίδας ασκήθηκε έφεση κατά του βουλεύματος του δικαστικού συμβουλίου που αποφυλάκισε τον Φλώρο, ζητώντας να επανεξεταστεί στο σύνολο της η υπόθεση.
Χαρακτηρίζοντας το βούλευμα «κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό», ο κ. Βουρλιώτης ενίσχυσε την ανατροπή του βουλεύματος, με τον διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Ευβοίας κ. Λάμπρο Σοφουλάκη να έχει ζητήσει εδώ και μέρες όλα τα στοιχεία της υφ’ όρον απόλυσης Φλώρου προκειμένου να μελετήσει σχετικά.