Υψηλή γαστρονομία στο Ark

Συναντήσαμε τον σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη, ο οποίος μας ετοίμασε ένα μενού τεσσάρων πιάτων – με μπαρμπούνια, γαρίδες, χούμους διαφόρων οσπρίων και μία τάρτα «ντολμά» –, πεντανόστιμο, με εντυπωσιακές τεχνικές, αλλά και εύκολο στην εκτέλεσή του.

 Έντυπη Έκδοση Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ: Εγγραφή μέλους
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk