• Αναζήτηση
 • ΤΡΕΞΙΜΟ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  Χιλιάδες μέλη του δρομικού κινήματος από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο δίνουν και εφέτος ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας. Μαζί τους θα «τρέχει» και η Protergia.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  ΤΡΕΞΙΜΟ = ΕΝΕΡΓΕΙΑ | tovima.gr
  Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος, οι υποχρεώσεις ή απλά η ρουτίνα μάς απομακρύνουν όλο και περισσότερο από την άθληση και την ισορροπημένη σχέση σώματος και πνεύματος. Κι όμως, ακόμη και λίγα λεπτά περπάτημα την ημέρα θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες «ασθένειες των πόλεων»: παχυσαρκία, καρδιοαναπνευστικά προβλήματα, χρόνιους πονοκεφάλους. Αυτό και μόνο αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να λάβουμε μια απόφαση ζωής που θα αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά μας. Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας τελικά βρίσκεται… στα πόδια μας.
  Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι σίγουρα μια καλή αρχή για όσους ακόμη διστάζουν να βάλουν το τρέξιμο στη ζωή τους. Συμμετέχοντας μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της Γης, αισθανόμαστε μέρος ενός δυναμικού συνόλου που αγαπάει τη ζωή, αγαπάει την ενέργεια.
  Γιατί όμως ο Μαραθώνιος της Αθήνας ονομάζεται και Αυθεντικός; Για τους πολύ τολμηρούς ή καλύτερα προπονημένους, η διαδρομή είναι η κλασική του Ολυμπιακού Μαραθωνίου! Αθλητές και μη, από την Ελλάδα και τον κόσμο, σπεύδουν κυριολεκτικά κάθε χρόνο ώστε να τρέξουν στα βήματα των «μεγάλων»!
  Ο ΣΕΓΑΣ, που συνεργάζεται πλέον και με την Protergia, τον Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, έχει καταφέρει να αναγάγει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε θεσμό. Είναι πράγματι το κορυφαίο αθλητικό, πολιτιστικό και πλέον και τουριστικό γεγονός της χρονιάς. Η συμμετοχή είναι μαζική σπάζοντας εφέτος όλα τα ρεκόρ, με 55.000 δρομείς συνολικά να δηλώνουν πανέτοιμοι να διανύσουν τις αποστάσεις των 5 και 10 χλμ., και φυσικά τη μαραθώνια διαδρομή.
  Η Protergia υιοθετεί στους πυλώνες των χορηγικών της δράσεων τη στήριξη κορυφαίων δρομικών εκδηλώσεων με συνεργασίες και πρωτοβουλίες που προβάλλουν το αθλητικό ιδεώδες. Με σύνθημα «Τρέχουμε μαζί, τρέχουμε με ενέργεια» η Protergia στέκεται περήφανα δίπλα σε αθλητές και απλούς πολίτες που συμμετέχουν στα δρομικά γεγονότα, με κορυφαίο όλων τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, δίνοντας την ενέργειά της και δείχνοντας τον δρόμο προς έναν νέο τρόπο ζωής με ζωντανές τις αξίες του αθλητισμού.
  Ζητήσαμε από τρεις ελληνίδες αθλήτριες που έχουν επιλέξει να συμμετέχουν σταθερά σε κορυφαίες δρομικές διοργανώσεις να μοιραστούν τον ενθουσιασμό τους εν αναμονή του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.
  BHMAgazino
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk