• Αναζήτηση
 • Προσφορές Black Friday από την Peugeot

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Από τη Δευτέρα 19 έως και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου θα ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων της Peugeot, για περιορισμένο αριθμό καινούργιων αυτοκινήτων, οι προσφορές Black Friday. Αφορούν δε όλη την γκάμα των επιβατικών μοντέλων της γαλλικής φίρμας, η οποία περιλαμβάνει τα 108, 208, 301 και 308 αλλά και τα δημοφιλή SUV 2008, 3008 και 5008. Τα μοντέλα της Peugeot διατίθενται με τους βραβευμένους για τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά και την απόδοσή τους κινητήρες βενζίνης PureTech και πετρελαίου BlueHDi, με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία ήταν η πρώτη εταιρεία αυτοκινήτου που συμμετείχε στον δημοφιλή θεσμό Black Friday, καθιερώνοντάς τον στη χώρα μας ως μια συμφέρουσα πρόταση για τους υποψήφιους αγοραστές.

  Γαλλικά κίνητρα για την αντικατάσταση παλαιών οχημάτων

  Την άμεση αντίδραση της γαλλικής κυβέρνησης στο κύμα διαμαρτυρίας που έχει ξεσπάσει εξαιτίας της αύξησης της φορολογίας στα καύσιμα, προκάλεσε η απόφαση συνδικάτων και ενώσεων καταναλωτών να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων.
  Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου ο γάλλος πρωθυπουργός Edouard Philippe ανακοίνωσε ένα νέο σχέδιο βοήθειας ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τον διπλασιασμό από 2.000 ευρώ, που ισχύει σήμερα, σε 4.000 ευρώ ως bonus για την αλλαγή παλαιότερων ρυπογόνων οχημάτων με νεότερα, προκειμένου, να επιταχυνθεί η διαδικασία ανανέωσης του στόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους γαλλικούς δρόμους. Το ποσό αυτό αφορά αποκλειστικά ιδιοκτήτες οχημάτων με χαμηλά εισοδήματα – χωρίς προς το παρόν αυτά να προσδιορίζονται.
  Autohub
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk