• Αναζήτηση
 • Προφανώς κατοικείτε στα λόγια σας….

  Προφανώς κατοικείτε στα λόγια σας…. | tovima.gr

  Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ. Πού αλλού θα κατοικούσατε; Απλώς, επειδή αυτή την ωραία μεταφορά δεν τη χρησιμοποιήσατε για λόγους πληροφοριακούς, να μας δώσετε δηλαδή την ποιητική σας διεύθυνση, αλλά για να επιμείνετε ότι εννοείτε κάθε λέξη σας, επιτρέψτε μου έναν αντίλογο. Οταν λέγατε ότι θα δώσετε 13η σύνταξη και ότι θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ γιατί είναι παράλογος και δεν διορθώνεται, το εννοούσατε ή όχι; Οταν πρωτοστατούσατε στο Δεν πληρώνω διόδια, δεν τον κατοικούσατε τότε τον λόγο σας και αν ναι, τότε γιατί τα ανεβάζετε παντού και συνέχεια;

  Με εντυπωσιάσατε στο παλιό βίντεο πιο νέος και ασυγκράτητος στο βήμα της Βουλής ενώ ρητορεύατε παθιασμένα «Η μόνη εναλλακτική λύση είναι η κατάργηση με έναν νόμο και σε ένα άρθρο όλων των μέτρων λιτότητας που ψηφίσατε με έναν νόμο…». Αυτή ήταν η υπόσχεσή σας στον ελληνικό λαό, αυτή την εναλλακτική προτείνατε απέναντι στα μνημόνια των «προσκυνημένων». Γιατί έμεινε ακατοίκητη και αυτή η υπόσχεσή σας, κύριε Πρωθυπουργέ; Ηταν επιπόλαιη ή ψεύτικη; Ηταν ψευδαίσθηση ή ψεύδος; Και γιατί να κατοικήσουμε σε όποια απάντηση κι αν δώσετε, με τι εχέγγυο; Πότε κατοικούσατε τα λόγια σας, όταν κόβατε τις συντάξεις ή όταν τις ξεκόβατε, στερώντας όμως πόρους δισεκατομμυρίων από άλλους συμπολίτες μας, την οικονομία και τις θέσεις εργασίας που θα έφερνε η ανάπτυξη; Πού κατοικούσατε εκείνη τη στιγμή, στο καθήκον ή στην εκλογική ιδιοτέλεια; Και γιατί να σας  πιστέψουμε, όταν μόλις προχθές, εσείς, ένας άνθρωπος νέος και χαρισματικός, καταδεχθήκατε από το βήμα της Βουλής να εκστομίσετε το πιο άχρηστο και κραυγαλέο ψέμα  που έχει πει ποτέ πολιτικός. Είπατε ότι δεν υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ έξω από το γραφείο σας! Το κατοικήσατε αυτό το ηλίθιο ψέμα, κύριε Πρωθυπουργέ, ποιος ξέρει γιατί. Οι κλούβες είναι εκεί, για λόγους ασφαλείας του Μεγάρου Μαξίμου, καλώς ή κακώς. Αν εθίγησαν τα αριστερά σας αντανακλαστικά επειδή σας τσίγκλιζε ο κ. Μητσοτάκης, είχατε χίλιους λόγους να επικαλεστείτε για τον αποκλεισμό της Ηρώδου Αττικού, από το να ισχυριστείτε ότι δεν συμβαίνει αυτό που βλέπουμε όλοι. Τι κρίμα. Τι ντροπή.

  Από τότε που σκίζατε τα μνημόνια, καλούσατε αγγλιστί την καγκελάριο Μέρκελ να φύγει, καταριόσασταν την πιθανότητα Τραμπ, μέχρι την ώρα που τους πλέξατε το εγκώμιο, και μας «βγάλατε» από το απολύτως δικό σας  Μνημόνιο, μας έχετε φλομώσει στην επιπολαιότητα και στο ψέμα.

  Οι πράξεις μιας κυβέρνησης είναι η ευλογία ή ο εφιάλτης μιας χώρας. Η Ιστορία θα σας κρίνει, κύριε Τσίπρα. Αλλά για τα λόγια, αυτά που κατοικείτε, ξέρουμε ήδη.

   

  Γνώμες
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk