• Αναζήτηση
  • Πατάτες στο τηγάνι εις τριπλούν

    Το μυστικό της επιτυχίας είναι να τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, σε μικρές δόσεις, για να μην κρυώνει το λάδι, και να τις αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να γίνονται λίγο πιο ελαφριές.

    }Φωτογραφία Ακης Ορφανίδης
     Έντυπη Έκδοση Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

    Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
    Σύνδεση μέλους
    Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ: Εγγραφή μέλους
    BHMAgazino
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk