• Αναζήτηση
  • Πατάτες στο τηγάνι εις τριπλούν

    Το μυστικό της επιτυχίας είναι να τις τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο, σε μικρές δόσεις, για να μην κρυώνει το λάδι, και να τις αφήνουμε να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να γίνονται λίγο πιο ελαφριές.

    }Φωτογραφία Ακης Ορφανίδης
     Έντυπη Έκδοση Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

    Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
    Σύνδεση μέλους
    Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ: Εγγραφή μέλους
    BHMAgazino
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk