• Αναζήτηση
 • στη μπούκα

  Παραστάσεις με τ΄όνομα…

  Στον τίτλο τους φέρουν ένα όνομα ή το περιεχόμενό τους αναφέρεται σε ένα πρόσωπο: Είναι η Μαρία, η Στέλλα, ο Αρίστος και ο Βασίλης…

  nnn

  Για τρίτη χρονιά η Στέλλα, για δεύτερη ο Αρίστος, για πρώτη η Μαρία και ο Βασίλης, αυτές οι τέσσερις παραστάσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του θεατρικού ενδιαφέροντος την τρέχουσα σεζόν με sold out και λίστες αναμονής.

  nnn

  Στο «Master Class» η Μαρία Ναυπλιώτου (στη φωτογραφία) ερμηνεύει τη Μαρία Κάλλας με τρόπο βαθύ, εσωτερικό και ουσιαστικό, στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στο Μικρό Χορν.

  nnn

  «Στέλλα Κοιμήσου» ή μάλλον «Στέλλα ξύπνα» από τον Γιάννη Οικονομίδη που με τη σύγχρονη ματιά του φέρνει στη σκηνή τού Τζένη Καρέζη την παθογένεια της ελληνικής οικογένειας, στην ακρότητά της(;)…

  nnn

  Ο «Αρίστος» του Γιώργου Παπαγεωργίου αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα χειροποίητου, ομαδικού θεάτρου, με θέμα τον Δράκο του Σέιχ Σου, την πορεία του στη ζωή και στον θάνατο. Στο Θέατρο Νέου Κόσμου.

  nnn

  Το Εθνικό, παντού…

  nnn

  Σε συνεργασία με το Κανάλι της Βουλής το Εθνικό Θέατρο ξεκίνησε τις απευθείας μεταδόσεις των παραστάσεών του σε παραμεθόριες περιοχές.

  nnn

  Η αρχή έγινε με το «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε» του Πιραντέλο από τον Δημήτρη Μαυρίκιο, η οποία προβλήθηκε σε απευθείας σύνδεση στην Αμοργό, στο Διδυμότειχο, στην Ικαρία, στη Λέρο, στη Λευκάδα, στην Ορεστιάδα και στη Χίο.

  nnn

  «Γλυκιά πενικιλίνη» είναι ο τίτλος της συλλογής διηγημάτων της Μαρίνας Παπαγεωργίου που θα παρουσιαστεί την προσεχή Κυριακή στο Polis Art Cafe, στη Στοά Πεσμαζόγλου (εκδόσεις Ιωλκός).

  nnn

  Από τις πρόσφατες αφίξεις στον χώρο, η Παπαγεωργίου συμμετείχε με το πρώτο της διήγημα «Ιστορία του νεροχύτη» στο συλλογικό «Σόλωνος 101» (εκδόσεις Εναστρον), αφήνοντας ένα πρώτο δείγμα μιας ενδιαφέρουσας γραφής.

   

   

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk