Παγωτό: αλμυρό και γλυκό

Στη Μύκονο, ο Νίκος Κουκιάσας φτιάχνει το πιο δημοφιλές επιδόρπιο του καλοκαιριού σε όποια γεύση μπορείς να φανταστείς.

 Έντυπη Έκδοση Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
Σύνδεση μέλους
Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ: Εγγραφή μέλους
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk