Οι δημιουργοίτου e-Αιμοδότεςσε πρώτο πρόσωπο

Οι δημιουργοίτου e-Αιμοδότεςσε πρώτο πρόσωπο | tovima.gr

Λέανδρος Κουρτίδης

Ο Δεκέμβριος του 2020 ήταν ο μήνας που ξεκίνησε για εμένα αυτό το απίστευτο και γεμάτο προκλήσεις ταξίδι. Το e-Αιμοδότες αποτελεί πια ένα κομμάτι από την καθημερινότητά μου. Χάρη σε αυτό μπορώ μέρα με τη μέρα να αναπτύσσω τις ικανότητές μου στον προγραμματισμό. Είναι πολύ ωραίο αίσθημα να βλέπεις ένα δημιούργημά σου να γίνεται ευρύτερα γνωστό σε όλη την Ελλάδα και να το αγκαλιάζει όλο και περισσότερος κόσμος. Και το καλύτερο; να μαθαίνεις ότι η καινοτομία σου κατάφερε και έσωσε μία ζωή σε μια κρίσιμη κατάσταση. Νιώθω αρκετά τυχερός που μου δόθηκε η ευκαιρία να υποστηρίξω αυτή την προσπάθεια και πιστεύω ότι έχει μέλλον.

Βασίλης Ευτυχιάκος

Η εφαρμογή e-Αιμοδότες και οι δράσεις που προέκυψαν μέσα από αυτήν αποτελούν για μένα μια αξέχαστη εμπειρία γιατί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω σημαντικά πρόσωπα, φορείς αλλά και απλούς πολίτες που αγωνίζονται για την προσφορά στην κοινωνία. Αισθάνομαι περήφανος που με τους συμμαθητές μου δημιουργήσαμε αυτή την εφαρμογή και πετύχαμε να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και να τους ενθαρρύνουμε να συμμετέχουν ενεργά σε εθελοντικές δράσεις. Ιδιαίτερη μάλιστα εντύπωση μου έκανε η θετική ανταπόκριση του κόσμου, που αγκάλιασε εξ αρχής την εφαρμογή αυτή. Επίσης, από τη συμμετοχή μου στον διαγωνισμό συνειδητοποίησα ότι η επιτυχής έκβαση μιας μεγάλης ιδέας οφείλεται στη συστηματική εργασία και στην ομαδική συνεργασία και είμαι χαρούμενος που στο τέλος ήρθε η αναγνώριση της προσπάθειάς μας.

Μιχαήλ Αγγελος

Χουβαρδάς

Ο εθελοντισμός και η προσφορά μέσω της συνεχούς ενασχόλησής μου με το e-Αιμοδότες αποτελεί για μένα κατάθεση ψυχής. Εμπεριέχει αγάπη, τρυφερότητα και κυρίως στοργή για το μεγάλο κοινωνικό έργο της αιμοδοσίας. Σε συνθήκες πριν από τον εγκλεισμό θα είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά αυτή την εμπειρία και να λάβουμε χαρά από τα χαμόγελα των ανθρώπων που βοηθήσαμε. Τώρα, συνεχίζουμε να προσφέρουμε το σημαντικό μας έργο εξ αποστάσεως.

Το μήνυμά μου: Αν έχουμε έστω και δέκα λεπτά διαθέσιμα, ας τα αφιερώσουμε στην αιμοδοσία, γιατί τόσο μόνο διαρκεί. Δεν κοστίζει τίποτα, αντίθετα αποτελεί ένα δώρο αγάπης στον συνάνθρωπο.

Η ευχή μου: Ολοι μαζί, να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο, να προσφέρουμε ακόμα περισσότερο, να στηρίξουμε τον εθελοντισμό ακόμα περισσότερο, για να γίνει η χώρα μας πιο αισιόδοξη, πιο φιλική και πιο ανθρώπινη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk