Ο Ομιλος ΗΡΩΝ βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές

Ο Ομιλος ΗΡΩΝ βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές | tovima.gr

O Ομιλος ΗΡΩΝ, με αίσθημα ευθύνης για την προάσπιση της δημόσιας υγείας από την πανδημία COVID-19 και τη διευκόλυνση των καταναλωτών, ανακοινώνει νέα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης.

Πρώτο μέλημα του Ομίλου ΗΡΩΝ, σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, είναι η οικονομική αλλά και πρακτική διευκόλυνση των καταναλωτών. Προχωρεί σε επιπλέον οικονομική ελάφρυνση, χαρίζοντας τον ΦΠΑ του ρεύματος των οικιακών παροχών για όλον τον Απρίλιο, καθώς και έκπτωση €12 και δωρεάν ασφάλιση περιεχομένου κατοικίας με την εγγραφή κάθε νέου ή υφιστάμενου πελάτη στο e-bill, ώστε να λαμβάνει τον λογαριασμό του ηλεκτρονικά (αφορά 12μηνη παραμονή στην εταιρεία).

Επίσης, προχώρησε στην αγορά και δωρεά προς το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» απαραίτητων αναλώσιμων υλικών πρώτης ανάγκης, όπως στολές, μάσκες, αντισηπτικά κ.λπ., για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου ενισχύοντας το έργο τους.

Επιπλέον όλων των παραπάνω, προτρέποντας όλους τους καταναλωτές να παραμείνουν στο σπίτι, παρέχει online υπηρεσίες ώστε να πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά όλες οι συναλλαγές. Μέσω της πλατφόρμας myΗΡΩΝ μπορούν όλοι οι πελάτες του Ομίλου ΗΡΩΝ να λαμβάνουν, να εξοφλούν καθώς και να βλέπουν το ιστορικό των λογαριασμών τους ηλεκτρονικά. Στο myΗΡΩΝ δίνεται επίσης η δυνατότητα της ζωντανής συνομιλίας με εκπρόσωπο της εξυπηρέτησης πελατών μέσω του live chat. Οσοι δεν είναι πελάτες και θέλουν να προχωρήσουν σε νέα σύνδεση μπορούν να πραγματοποιήσουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά μέσω του e-contract και να λάβουν επιπλέον €50 δώρο εγγραφής.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η ομάδα του Ομίλου ΗΡΩΝ βρίσκεται δίπλα σε όλες τις οικογένειες που δίνουν τον δικό τους αγώνα παραμένοντας στο σπίτι, αλλά και σε όλους εκείνους που εργάζονται για την προστασία όλων μας. Πραγματοποιούμε όλες μας τις συναλλαγές από το σπίτι.

Στον Ομιλο ΗΡΩΝ προφυλάσσουν την υγεία και την ασφάλεια όλων με κάθε δυνατό τρόπο, αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα τεχνολογικά μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του. Ο Ομιλος ΗΡΩΝ έλαβε άμεσα αυστηρά μέτρα προστασίας για όλους τους εργαζομένους του, αφού από τις 16 Μαρτίου το 90% των εργαζομένων του εργάζεται από το σπίτι. Σήμερα, εξαιτίας των εξελιγμένων συστημάτων που διαθέτει, το 100% της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών, εργάζεται από το σπίτι. Τα εργοστάσια του Ομίλου ΗΡΩΝ λειτουργούν με ικανό και άριστα καταρτισμένο προσωπικό ασφαλείας, εξασφαλίζοντας την κατά το δυνατόν αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στο δίκτυο της χώρας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk