Νέο μοντέλο συντήρησης από την Euro Repar Car Service

Το νέο δίκτυο συνεργείων που αναπτύσσεται στην Ελλάδα φέρει τη σφραγίδα «Συντήρηση σημαίνει Εμπιστοσύνη» προσφέροντας ποιοτικό, οικονομικό και εγγυημένο service

Μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται στον χώρο της συντήρησης αυτοκινήτων, ανεξαρτήτως μάρκας, από την εταιρεία Euro Repar, η οποία λειτουργεί με την υποστήριξη του Group PSA και εκπροσωπείται στη χώρα μας από τον Ομιλο Συγγελίδη.

Το γνωστό brand, που δραστηριοποιείται ήδη σε 19 χώρες ελέγχοντας 3.000 σημεία εξυπηρέτησης πελατών, απευθύνεται σε ιδιοκτήτες οχημάτων που αναζητούν την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής για τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου τους καθώς προσφέρει πακέτα εργασιών για τις πιο συχνές και αναγκαίες επισκευές παρουσιάζοντας λεπτομερώς και με διαφάνεια ό,τι ακριβώς αυτές περιλαμβάνουν. Παρέχει επίσης πλήρη γκάμα καινούργιων πιστοποιημένων ανταλλακτικών ιδιωτικής ετικέτας EuroRepar, που πληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Ταυτόχρονα εξασφαλίζει ανταγωνιστικές τιμές τόσο για τα ανταλλακτικά όσο και για την εργασία προσφέροντας και για τα δύο διετή εγγύηση.

Τα οφέλη για τον καταναλωτή

Μέσω της ιστοσελίδας www.eurorepar.gr ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει τη γεωγραφική αναζήτηση του συνεργείου, να λάβει online προσφορά, να κλείσει ραντεβού και μετά την επίσκεψη στο μέλος του δικτύου Euro Repar Car Service να καταχωρίσει τα σχόλιά του σχετικά με την εξυπηρέτηση και να βαθμολογήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται από ειδικά καταρτισμένο προσωπικό το οποίο εκπαιδεύεται συστηματικά αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ό,τι αφορά τις μεθόδους συντήρησης και επισκευής, χρησιμοποιώντας διαγνωστικά εργαλεία αντίστοιχα με εκείνα των επίσημων αντιπροσωπειών και ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων, ενώ έχει διαρκώς πρόσβαση σε τεχνική βοήθεια για τη διαχείριση οποιασδήποτε βλάβης.

Επίσης οι τεχνικοί του δικτύου προτείνουν διαγνωστικούς ελέγχους οι οποίοι ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στις απαιτήσεις κάθε οχήματος καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μηχανικών μερών και άλλων τμημάτων που υπόκεινται σε φθορά.

Ενδεικτικές της ποιότητας των εργασιών που παρέχουν τα μέλη του δικτύου Euro Repar Car Service είναι οι πιστοποιημένες διαδικασίες που ακολουθούνται στη συντήρηση των επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, η οποία πραγματοποιείται με βάση τον οδηγό συντήρησης του κατασκευαστή κάθε αυτοκινήτου, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα έγγραφα (π.χ. εντολές εργασίας, προμήθειας ανταλλακτικών κ.τ.λ.).

Στην Ελλάδα λειτουργούν ήδη τρία σημεία εξυπηρέτησης ενώ έχει δρομολογηθεί η λειτουργία άλλων τεσσάρων σημείων τους επόμενους μήνες. Συνολικά προβλέπεται η λειτουργία 100 σημείων στη χώρα μας έως το 2021.

Η ανάπτυξη του δικτύου

Το δίκτυο της Euro Repar Car Service αναπτύσσεται με τη μέθοδο Franchise προσφέροντας σε κάθε υποψήφιο ανεξάρτητο επισκευαστή που επιθυμεί να γίνει μέλος του την κατάλληλη τεχνογνωσία ήδη από τα πρώτα στάδια λειτουργίας του σημείου εξυπηρέτησης μέχρι τη μετέπειτα ανάπτυξη και εξέλιξη της επιχείρησής του.

Εμπειροι επαγγελματικοί σύμβουλοι καθοδηγούν τους συνεργάτες-μέλη του δικτύου σε τεχνικά και εμπορικά θέματα παρέχοντας πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία και σε σύγχρονα εργαλεία εκπαίδευσης ώστε κάθε επισκευαστής να είναι ενημερωμένος για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τις multibranding επισκευές.

Το κόστος επένδυσης ενός συνεργείου που πληροί τις απαιτούμενες προϋποθέσεις μπορεί να είναι ακόμη και μηδενικό ενώ η εξωτερική και εσωτερική σήμανση, όλα τα υλικά επικοινωνίας, οι φόρμες εργασίας, τα διαφημιστικά έντυπα, οι προθήκες προβολής ανταλλακτικών κ.τ.λ. καλύπτονται εξ ολοκλήρου από την Euro Repar Car Service χωρίς επιβάρυνση για το συνεργείο.

Επίσης, κάθε συνεργάτης-μέλος του δικτύου έχει την προσωπική του ιστοσελίδα μέσα στον κεντρικό ιστότοπο της εταιρείας όπου μπορεί να προβάλει την εικόνα του συνεργείου του, τις εργασίες που μπορεί να πραγματοποιήσει αλλά και διάφορες εμπορικές προσφορές. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει άμεση προβολή και αναγνωρισιμότητα απολαμβάνοντας πολλαπλά οφέλη σε ενέργειες marketing και διαφήμισης αλλά και την υποστήριξη του Group PSA και του Ομίλου Συγγελίδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Autohub
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk