• Αναζήτηση
 • επιχειρήσεις

  Νέα trends από τη Stoiximan στον κόσμο της τεχνολογίας

  Η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στη χώρα ανακοίνωσε την επέκτασή της στη Θεσσαλονίκη – Το 2019 πρόκειται να ανακοινώσει την είσοδό της στην αγορά της Πορτογαλίας

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Digital Future Trends» που διοργάνωσε η Stoiximan στο περιθώριο της συμμετοχής της ως μεγάλου χορηγού του συνεδρίου Thessaloniki Summit που έγινε στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
  Από τη Βόρεια Ελλάδα η μεγαλύτερη εταιρεία διαδικτυακού στοιχηματισμού στη χώρα ανακοίνωσε την επέκταση της στη Θεσσαλονίκη και την έναρξη της λειτουργίας του νέου πρότυπου Technology Hub που φιλοδοξεί να προσελκύσει υψηλού επιπέδου ανθρώπινο κεφάλαιο για την άμεση στελέχωσή του.
  Στρατηγικός στόχος της εταιρείας από την ίδρυσή της παραμένει η δημιουργία και παραγωγή δικής της τεχνολογικής δύναμης, διεκδικώντας την κορυφή εκ των σημαντικότερων παρόχων παιγνίων ψυχαγωγίας στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στην Ευρώπη.

  Ανάπτυξη

  Ηδη η Stoiximan έχει να επιδείξει σημαντική ανάπτυξη στις αγορές όπου δραστηριοποιείται, επιδιώκοντας την καθιέρωσή της ως μιας από τις πιο δυναμικές gametech εταιρείες με ισχυρή διεθνή παρουσία. Μετά την Ελλάδα και την Κύπρο η εταιρεία ανέπτυξε σημαντική εξωστρέφεια και πλέον, στη βάση του επιτυχημένου επιχειρηματικού μοντέλου που υλοποιεί στη χώρα, βρίσκει παρουσία στη Γερμανία, στην Αυστρία και στη Ρουμανία υπό το διεθνές brand BETANO, ενώ εντός του 2019 πρόκειται να ανακοινώσει την είσοδό της στην αγορά της Πορτογαλίας.
  Η επέκταση της Stoiximan στη Θεσσαλονίκη έρχεται να συνεισφέρει στη διοικητική και τεχνολογική υποστήριξη για την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας stoiximan.gr και betano.com, παράλληλα με την ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της, ανοίγοντας 60 και πλέον νέες θέσεις εργασίας, αγγίζοντας συνολικά μέχρι το τέλος του έτους τους 510 εργαζομένους. Πλέον, η Stoiximan αποτελεί μια από τις ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κλάδο του online gaming και έναν από τους πιο υπεύθυνους εργοδότες στη χώρα, καθώς σε δύο χρόνια κατάφερε να υπερδιπλασιάσει τoν αριθμό των εργαζομένων της.

  Νέες τάσεις

  Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις νέες τάσεις στον ευρύτερο χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής είχαν 150 φοιτητές και επαγγελματίες οι οποίοι παρευρέθηκαν στην ημερίδα «Digital Future Trends».
  Την ημερίδα άνοιξε ο κ. Γιώργος Μοσχέτας, Head of People and Culture της Stoiximan, ο οποίος στάθηκε στα χαρακτηριστικά της ομάδας και τις αξίες που διαπνέουν τους ανθρώπους της εταιρείας. Ο κ. Γιώργος Κουράκος, Head of Product Design & Innovation, αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους η καινοτομία αναδιαμορφώνει τα εργασιακά μοντέλα, ενώ ο κ. Παύλος Κανελλόπουλος, CFO της Stoiximan, μίλησε για τα εργαλεία της Behavioral Science και πώς αυτά λειτουργούν για την ανάληψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων.
  Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας, επικεντρώθηκε στις αξίες της εταιρείας και πως μέσα από αυτές η Stoiximan κατάφερε να εδραιωθεί στην αντίληψη των μελών της ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο. Ο κ. Ιωάννης Βλαχάβας, καθηγητής του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΠΘ, μίλησε για την τεχνητή νοημοσύνη και Machine Learning, απαντώντας στο ερώτημα πώς μπορεί κανείς να γίνει αναλυτής δεδομένων σε μια τεχνολογική εταιρεία.
  Στην ημερίδα συμμετείχε και ο αργυρός ολυμπιονίκης στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης και μέλος της χορηγικής οικογένειας της Stoiximan κ. Σπύρος Γιαννιώτης, ο οποίος μετέδωσε το δικό του προσωπικό μήνυμα μέσα από τον αθλητισμό για το πώς γινόμαστε νικητές στην καθημερινή και επαγγελματική ζωή.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk