• Αναζήτηση
 • στη μπούκα

  Μια δύσκολη χρονιά…

  Η «Μαρία Στιούαρτ» δεν θα ανέβει στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων, όπως είχε προγραμματιστεί.

  nnn

  Η παράσταση που θα έφερνε επί σκηνής «αντιμέτωπες» την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και την Αμαλία Μουτούση (φωτογραφία) στους ρόλους της Ελισάβετ και της Μαρίας Στιούαρτ αναβλήθηκε, τουλάχιστον επί του παρόντος.

  nnn

  Αιτία είναι ένα ατύχημα που είχε η Αμαλία Μουτούση (περαστικά!) την περασμένη εβδομάδα, το οποίο και δεν θα επιτρέψει στην ίδια να συμμετάσχει στις πρόβες και, προφανώς, ούτε στην παράσταση να ανέβει.

  nnn

  Η συνάντηση «κορυφής» υπό τη σκηνοθεσία του Θάνου Παπακωνσταντίνου είχε οριστεί, αρχικά, για τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά λόγω των προβλημάτων που αντιμετώπιζε και αντιμετωπίζει το θέατρο του Λευτέρη Βογιατζή η πρεμιέρα μετατέθηκε για τον Ιανουάριο του 2019.

  nnn

  Η «Μαρία Στιούαρτ» του Σίλερ με τις κορυφαίες ηθοποιούς ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα θεατρικά γεγονότα αυτής της σεζόν, το οποίο είχε «κλείσει» εδώ και έναν χρόνο, σε παραγωγή του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

  nnn

  Αν και στην προκειμένη περίπτωση ένα θέμα υγείας, ένα ατύχημα, ήταν αυτό που πυροδότησε τις εξελίξεις, είναι αλήθεια ότι το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο – καθοριστική για το μέλλον του.

  nnn

  Η οικονομική εκκρεμότητα της Ειρήνης Λεβίδη προς περσινό συνεργάτη του θεάτρου έφερε ένα ντόμινο εξελίξεων: Το Οδού Κυκλάδων δεν πήρε επιχορήγηση, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την πρώτη παράσταση της σεζόν («Μαριονέτες») και στη συνέχεια να κλείσει το θέατρο ως το τέλος του 2018 – εν αναμονή της «Μαρίας Στιούαρτ», που κι αυτή με τη σειρά της τελικά αναβλήθηκε.

  nnn

  Η (σχεδόν) προδιαγεγραμμένη επιτυχία της εν λόγω παράστασης έδινε πολλαπλές ελπίδες στο θέατρο που έφτιαξε ο Λευτέρης Βογιατζής να ξεπεράσει μέρος τουλάχιστον των προβλημάτων που ήδη αντιμετωπίζει.

   

  Πολιτισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk