Η CHIPITA στηρίζει το Νοσοκομείο Λαμίας και το ΕΚΑΒ

Η CHIPITA στηρίζει το Νοσοκομείο Λαμίας και το ΕΚΑΒ | tovima.gr

Με δωρεά 500.000 ευρώ η CHIPITA υποστηρίζει τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και θωρακίζει με επιπλέον εξοπλισμό το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας (ΕKAB).

Η ελληνική εταιρεία, που εδώ και 47 χρόνια δραστηριοποιείται υπεύθυνα στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά τροφίμων, εφοδιάζει πλήρως το Νοσοκομείο Λαμίας με κάθε απαραίτητο εξοπλισμό. Επιθυμία των ανθρώπων της είναι να υποστηριχθούν η τοπική κοινωνία και το ιατρικό προσωπικό της απέναντι στην πανδημία του COVID-19. Στη Λαμία, η CHIPITA ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα και αποτελεί πάντα τον υπαρξιακό της πυρήνα. Η δωρεά προς το Νοσοκομείο της πόλης περιλαμβάνει 15 αναπνευστήρες εντατικής νοσηλείας, καθώς και ιατρικό εξοπλισμό όπως χειρουργικές μάσκες, γυαλιά προστασίας, καπέλα χειρουργείου, ιατρικές ποδιές, στολές υψηλής προστασίας, γάντια και αντισηπτικά χεριών.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στο ΕKAB ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που απαιτείται για τις αεροδιακομιδές των ασθενών, επιτρέποντας έτσι την ασφαλή μεταφορά όσων πάσχουν από COVID-19.

Τέλος, η CHIPITA συμμετέχει σε μια πολύ σημαντική αποστολή αγοράς ενός μεγάλου φορτίου αναλωσίμων προστασίας, το οποίο θα συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας με επιπλέον 50.000 μάσκες. Η αποστολή θα φθάσει στη χώρα μας από την Κίνα, με τη συνδρομή πολλών εταιρειών και ιδρυμάτων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk