• Αναζήτηση
 • Η αξία της διαφορετικότητας

  To DS 7 Crossback συνδυάζει την ενδιαφέρουσα σχεδίαση με την ευελιξία και την ευρεία γκάμα κινητήρων με την premium προοπτική του ομίλου PSA

  Αν και στη συνείδηση πολλών τα μοντέλα DS ταυτίζονται με αυτά της Citroen φέροντας απλώς διαφορετικά σήματα και προβάλλοντας τη σχεδιαστική τους ιδιαιτερότητα, η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή καθώς το DS 7 Crossback διαθέτει απολύτως διακριτά χαρακτηριστικά.
  Αν και αξιοποιεί τα στοιχεία του τεχνολογικού οπλοστασίου του ομίλου PSA (Peugeot, Citroen και προσφάτως Opel), ανήκει σε μια άλλη ράτσα αυτοκινήτων εστιάζοντας σχεδόν μανιχαϊστικά στους τομείς της άνεσης και της πολυτέλειας.
  Βασισμένο στην ίδια πλατφόρμα με τα 3008 και C5 Aircross, έχει μήκος 4,595 μέτρα και μεταξόνιο 2,740 μέτρα, το οποίο του εξασφαλίζει έναν αξιοσημείωτο χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 628 και μπορεί να φτάσει έως τα 1.752 λίτρα αλλά και ικανούς χώρους για 4/5 επιβάτες.
  Οι τελευταίοι θα συναντήσουν το πιο ευρηματικό εσωτερικό της κατηγορίας, το οποίο εντυπωσιάζει λόγω της διαφορετικότητάς του στοχεύοντας στην εκλεπτυσμένη αίσθηση που ανέκαθεν αυτό το τμήμα του γαλλικού ομίλου καλλιεργούσε στους πελάτες του.
  Η απόσταση από οτιδήποτε άλλο έχουμε δει στο πεδίο της σχεδίασης του ταμπλό και της κεντρικής κονσόλας είναι εμφανής με την πρώτη ματιά και εδράζεται στην τεχνογνωσία των Γάλλων, οι οποίοι δημιούργησαν για το DS 7 τέσσερις διαφορετικές επιλογές – Rivoli, Opera, Bastille και Performance Line – προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αισθητικές προτεραιότητες των δυνητικών πελατών τους. Για την αξία του αυτοκινήτου ο εσωτερικός σχεδιασμός έχει αναμφίβολα στοιχεία Haute Couture, με χαρακτηριστικά εξατομίκευσης που δεν συναντάς σε άλλη εταιρεία του γαλλικού ομίλου.
  Αυτό τον τρόπο σκέψης υπηρετούν και τα τεχνολογικά στοιχεία  του DS 7, από το σύστημα φωτισμού Active LED Vision και τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών (με δυνατότητα απεικόνισης των τρισδιάστατων ενδείξεων πλοήγησης και του συστήματος νυχτερινής όρασης) που συνυπάρχει με την κεντρική οθόνη αφής των 12 ιντσών για την πρόσβαση στις λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με εκτεταμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας μέχρι τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και «αυτόνομης» κίνησης. Διαθέτει επίσης την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση DS Active Scan Suspension που χρησιμοποιεί κάμερα, αισθητήρες και επιταχυνσιόμετρα για την προσαρμογή της συμπεριφοράς του DS 7 στο ανάγλυφο του οδοστρώματος.
  Autohub
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk