Η Aegean ανέστειλε όλες τις πτήσεις εξωτερικού

Η Aegean ανέστειλε όλες τις πτήσεις εξωτερικού | tovima.gr

Οι αεροπορικές εταιρείες καθηλώνουν – η μία μετά την άλλη – στο έδαφος τα αεροσκάφη τους, ενώ σε προσωρινή αναστολή όλων των πτήσεων εξωτερικού έως και τις 30 Απριλίου προχώρησε και η ελληνική αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines, λόγω της διασποράς του Covιd-19 και των ταξιδιωτικών περιορισμών που επιβάλλουν η Ελλάδα, η ΕΕ και τρίτα κράτη. Η εταιρεία ανέστειλε όλες τις πτήσεις του δικτύου εξωτερικού από όλες τις βάσεις της. Θα εκτελεί μόνο μικρό αριθμό εβδομαδιαίων πτήσεων από την Αθήνα προς Βρυξέλλες και αντίστροφα, για λόγους διατήρησης της συνδεσιμότητας της χώρας με το διοικητικό κέντρο της ΕΕ.

Μεταφορά γιατρών
από τη Ryanair

Η Ryanair ανακοίνωσε ότι πιστεύει ότι δεν θα εκτελεί δρομολόγια τον Απρίλιο ή και τον Μάιο και ως εκ τούτου θέτει τον στόλο της στη διάθεση των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων για διασώσεις και για τη μεταφορά ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και για τη μεταφορά εξοπλισμού για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στις 18 Μαρτίου η Ryanair, είχε προαναγγείλει την καθήλωση στο έδαφος των περισσοτέρων αεροσκαφών της και την ακύρωση των προγραμματισμένων πτήσεών της από 24 Μαρτίου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία