Γραμματοκιβώτιο

Γραμματοκιβώτιο | tovima.gr

Δεν τσιμπάμε, Διόδωρε, για τα περί ύπαρξης επικίνδυνης επιδημίας. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι πρόκειται για μιλημένη ένεση στον καταναλωτικό καπιταλισμό, με ξεστοκάρισμα της ληγμένης πραμάτειας ουκ ολίγων εμπορικών κλάδων.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ

Αγρίεψε ο κόσμος, αγρίεψαν οι καιροί, και τα κανάλια, ως οφείλουν, μεγεθύνουν πολλαπλασίως την αγριότητα. Καλά, εσύ ξέφυγες νωρίς από την τηλοψία – αλίμονο σε μας που παραμένουμε στην κανονικότητα με το τηλεχειριστήριο στο χέρι. Χίλιες φορές… να μας κατάπινε το Διαδίκτυο!  

ΑΒΑΔΑΙΟΣ, «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ»

Νυχτερινή επίθεση σε νοσοκομείο, με επτά αστυνομικούς τραυματίες; Εφταιγε ο γάιδαρος και βαράγαμε το σαμάρι;

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΑΝΑΝΗΨΑΣ

Με την πιθανολόγηση Σαράφης και Κελέση, / προσδώσανε στο «πιθανόν» προωθημένη θέση, / βγάζοντας την πραγματική αλήθεια απ’ τη μέση. / Μένει να δω τι θα φανεί, σαν η αυλαία πέσει!

Γ.ΚΟΚ., ΑΘΗΝΑ

Δεξιά κυβέρνηση, δεξιοί αντιπεριφερειάρχες και δεξιοί δήμαρχοι συμπέρανε ο Τσίπρας. Σε τίποτα δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνησή του, ο ίδιος· μετά από αυτό το συμπέρασμα δεν ακούγεται σαν παραλήρημα το «δεύτερη φορά Αριστερά»;

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΑΣΤΟΥΝΗ

Ευτυχώς που ήρθε ο κορωνοϊός και απέκτησε ενδιαφέρον η καθημερινότητά μας, με το προσφυγικό και την προανακριτική ρουτινιάσαμε. Αναβλήθηκαν και όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, όμως μας έμεινε ο μουντζούρης, ελπίζω όχι μόνιμα.

ΔΕΣΠΩ ΦΡΑΓΚΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ

Λιντσάρισμα αστυνομικών στη Λέσβο, συμφωνητικά ιδιωτών εντός του Μαξίμου, μειράκια να υποδύονται την αντιπολίτευση – τι άλλο μέλλει να δούμε στον 21ο αιώνα;

ΜΑΚΕΔΩΝ ΕΚ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Μη έχοντας πλέον να υποσχεθεί σχίσιμο Μνημονίου, διαγραφή χρέους, κατάργηση ΕΝΦΙΑ, «δεν πληρώνω», επιδίδεται σε προκλητικές ομιλίες επιδιώκοντας την πόλωση, τον διχασμό. Οι απέναντι δεν πρέπει να πάρουν ανάποδες· θα του έκαναν το χατίρι.

Γ. Κ., ΚΥΜΗ

Μάρτυρες: Φασκελοκουκούλωσ’ τα…
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Νέες Εποχές