GRAMMA-1

GRAMMA-1 | tovima.gr

Πέρσι τέτοιον καιρό, σε αγορά της Κίνας: Τύλιξέ μου αυτή την ψητή νυχτερίδα. //
Μα, δεν είναι ακόμη εντελώς ψημένη. // Ε και; Δεν χάθηκε ο κόσμος…

ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΙΝΟΛΟΓΟΣ

Ας εμβολιαστούμε όλοι εμείς της αγέλης μπας και σώσουμε και τα ταλαίπωρα βόδια και μοσχάρια ελευθέρας βοσκής,            

ΟΥΤΙΣ, @GMAIL.COM

Τι Λεγραινά, τι Λεχαινά – το θέμα είναι να βρει κανείς κάπου εκεί,  να νοικιάσει εξοχικούλι. Για αγορά, δεν το συζητάμε με τέτοια παλιοκατάσταση.

ΑΒΑΔΑΙΟΣ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΟΥΛΗΣ

Η Aνάγκη για ένα ζευγάρι παπούτσια που δοκιμάστηκαν στο πεζοδρόμιο και έγινε πανελλήνιο θέαμα μου θύμισε τα λόγια του Βασιλιά Λιρ στην κόρη του, Γκόνεριλ: «O, reason not the Need!» Δεν χωράει λογική στην Ανάγκη, Διόδωρε. Δεν χωράει.

ΚΛΕΛΙΑ ΜΩΡΑΪΤΗ, ΕΚΑΛΗ

Μητροπολίτες και άλλοι επιμένουν στον παραλογισμό ότι ο ιός δεν εισέρχεται στους ναούς. Τον εμποδίζουν ο Υιός του Θεού και το Αγιον Πνεύμα. Ως γνωστόν, το Αγιον Πνεύμα εγκατοικεί εκεί που δεν υπάρχει πνεύμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΤΑΚΟΣ, ΛΑΡΙΣΑ

Μετά την Αντιμνημόνιο ΑΕ το νέο ισχυρό χαρτί στο πολιτικό χρηματιστήριο λέγεται Αντιεμβολιασμός ΕΠΕ. Ας τοποθετηθούν όσοι προλάβουν, γιατί οι καλές θέσεις κλείνουν γρηγορά.

ΠΑΝΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΕΝΤΑΥΘΑ

Η εποχή των παχιών αγελάδων γέννησε επαναστάτες χωρίς αιτία· η εποχή των ισχνών, τέρατα.

ΔΕΣΠΩ ΦΡΑΓΚΑΚΗ, ΑΘΗΝΑ

Εχουμε ανατροπή: έξω δεν πάμε καλά· οι μαξιμαλισμοί μας γίνονται αφορμή να μας παίρνουν στο ψητό.

Γ. Κ., ΚΥΜΗ

Στους δύσκολους σημερινούς καιρούς πρέπει να βρίσκουμε δραστικές λύσεις: να μεταθέσουμε την εορταστική  περίοδο των Χριστουγέννων.  Στις 25 Δεκεμβρίου, την 1η και την 6η Ιανουαρίου να έχουμε αργίες και προς το τέλος Ιανουαρίου κάνουμε ένα τετραήμερο για να ξεδώσουμε. Η ιδέα αυτή εντάσσεται στην καινοτομία που είναι της μόδας.

ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΤΣΗΣ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Μαύρισε τόσο η ψυχή μας με τον κορωνοϊό που η έλευση του εμβολίου μάς βρίσκει όλους αποφασισμένους, ετοιμοπόλεμους, πλην ελαχίστων αφελών. Και η ευχή τρανή, διπλή: Καλό μπόλι-Καλό βόλι!                                                        

ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΘΗΝΑ

Μεγάλη επιτυχία των Κινέζων, έστησαν σημαία στη Σελήνη   – αυτά να τα βλέπουμε εμείς που φαγωθήκαμε με τον Νίκο Παππά όταν ίδρυσε τον Ελληνικό  Διαστημικό Οργανισμό και μας έδωσε την ευκαιρία να καρφώσουμε εκεί πάνω τη γαλανόλευκη. Τον πήραμε στο ψιλό, ορίστε τώρα: μέχρι και οι Κινέζοι μάς πέρασαν, που μόνο κορωνοϊούς φτιάχνουν.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Με δυο σπίτια στου Λονδίνου μια κόχη, το τρανό προπαγάνδιζα ΟΧΙ…

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΧΙΑΣ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Νέες Εποχές
Σίβυλλα
Helios Kiosk