Γλυκές και αλμυρές γευστικές απολαύσεις

Από τα αμυγδαλωτά και τις παστελαριές έως τα ντόπια τυριά και τη φουρτάλια, την ιδιαίτερη ομελέτα του νησιού

 Έντυπη Έκδοση Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ: Εγγραφή μέλους
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Ανδρος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk