• Αναζήτηση
 • Για την ΕΡΤ και τα Δεκεμβριανά

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Για την ΕΡΤ και τα Δεκεμβριανά | tovima.gr

  Με αφορμή σχόλιο του Ι. Κ. Πρετεντέρη για την εκπομπή της ΕΡΤ για τα Δεκεμβριανά, ο εκ των παρουσιαστών της εκπομπής κ. Π. Τζανετάκος έστειλε επιστολή στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

  «Επιλέξατε να επιτεθείτε στην ΕΡΤ, διαμέσου τόσο της κ. Κατσίμη, όσο και εμού, αποκαλώντας μας (πέραν του ευτελούς «δημοσιογράφοι ΣΥΡΙΖΑ») «μορφωτικά ανιστόρητους» και «πολιτικά αναλφάβητους» (…)

  Δεν θα αναφερθώ στη δημοσιογραφική διαδρομή και το ήθος της κ. Κατσίμη, αλλά θα περιοριστώ, όσον αφορά εμένα, να σας κοινοποιήσω τα εξής:

  Τα τελευταία 12 χρόνια έχω συμμετάσχει στην παραγωγή-αρχισυνταξία-παρουσίαση πολλών δεκάδων εκπομπών ιστορικού περιεχομένου, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές (ειδικά για την ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιήθηκε για κάθε μία από αυτές ξεχωριστά), ανεξαρτήτως της πολιτικής και κομματικής προέλευσης των «κρινόντων».

  Από πέρσι παρουσιάζουμε σε συνεργασία με την κ. Κατσίμη το ιστορικό ντοκιμαντέρ «Ιστορικοί Περίπατοι», για το οποίο οι πανταχόθεν κριτικές είναι επίσης εξαιρετικές. Παραλλήλως, έχω εργαστεί ως αρχισυντάκτης σε εκατοντάδες ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ.

  Αποφοίτησα το 2000 από το Κολλέγιο Αθηνών, είμαι κάτοχος ενός πτυχίου Κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, ενός πτυχίου Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ερχόμενο καλοκαίρι πρόκειται να λάβω με άριστα τον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών μου στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία, και πάλι από το Πανεπιστήμιο Αθηνών».

   

  Media
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk