Εθιμα και εδέσματα της Λαμπρής

Από τα καλιτσούνια της Κρήτης και τις φογάτσες της Κέρκυρας μέχρι τους καπνούς από τους λάκκους με τις σούβλες που καλύπτουν σχεδόν εξ ολοκλήρου την Αράχoβα, το Πάσχα σε κάθε περιοχή της Ελλάδας έχει το δικό του, ιδιαίτερο άρωμα.

 Έντυπη Έκδοση Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου του tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Αν είστε συνδρομητής μπορείτε να συνδεθείτε από εδώ:
Σύνδεση μέλους
Αν θέλετε να γίνετε συνδρομητής μπορείτε να αποκτήσετε τη συνδρομή σας εδώ: Εγγραφή μέλους
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk