• Αναζήτηση
 • Εξουσιολαγνείας και αναρχίας βίοι παράλληλοι

  Εξουσιολαγνείας και αναρχίας βίοι παράλληλοι | tovima.gr
  Το απόλυτο μπάχαλο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας επιβεβαιώθηκε ταυτόχρονα και πανηγυρικά στις μεν ΗΠΑ από τον υπουργό Αμυνας και στην Αθήνα από τον Ρουβίκωνα. Ο πρώτος παραχώρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες επιπλέον στρατιωτικές βάσεις ανά την ελληνική επικράτεια, πρότεινε τη δημιουργία ενός βαλκανικού ΝΑΤΟ στη θέση της συμφωνίας των Πρεσπών και πρόσφερε γενναιόδωρα 400 εκατομμύρια δολάρια στην αμερικανική πολεμική αεροπορία Λόκχιντ επιπλέον του 1,1 δισεκατομμυρίου που είχε αρχικά εγκριθεί για την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Ολα αυτά αναρμοδίως και ερήμην (;) της κυβέρνησης της οποίας είναι μέλος. Την ίδια μέρα η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας εγκατέστησε σε αίθουσα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών γραφεία για εγγραφή μελών και εξυπηρέτηση φίλων της αναρχίας ερήμην της πρυτανείας. Στην πρώτη περίπτωση γελοιοποιήθηκε και μάλιστα διεθνώς ο έλληνας Πρωθυπουργός, ο οποίος προκειμένου να διατηρήσει τον πλουσιοπάροχα ικανοποιούντα την εξουσιολαγνεία του πρωθυπουργικό θώκο δέχεται να τον εξευτελίζει ο κ. Καμμένος, στην απελπισμένη προσπάθειά του να ανακτήσει την καταρρέουσα λαϊκή απήχησή του. Αντίθετα ο Ρουβίκωνας προκαλεί αρχές και εξουσίες και εξευτελίζει το κράτος δικαίου με την αυθάδεια και τις προθέσεις των ταγμάτων εφόδου τύπου ναζί.
  Ως φαίνεται, οι στρατιές του Ρουβίκωνα, όπως και οι επιτεθέντες στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας κουκουλοφόροι, είναι ο ανεπίσημος στρατός του ΣΥΡΙΖΑ, που προετοιμάζεται για ακόμα βιαιότερη δράση αν και όταν παραδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ την εξουσία μετά από τίμιες – ελπίζω – εκλογές.
  Το νομικό πλαίσιο, που παγιώνει την κατάλυση του κράτους δικαίου, έχει θεσμοθετηθεί από την επομένη της ανάληψης της εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διά του διαβόητου Νόμου Παρασκευόπουλου, ο οποίος με το πρόσχημα της αποσυμφόρησης των φυλακών, άφησε ελεύθερους πάνω από 10.000 φυλακισμένους, μεταξύ των οποίων και δολοφόνους, ληστές, βιαστές, εμπόρους ναρκωτικών και καταχραστές του Δημοσίου. Η προσχηματική δικαιολογία του εθνικού αυτού εγκλήματος θα μπορούσε βεβαίως να εξουδετερωθεί με την άμεση δημιουργία νέων φυλακών, την οποία άλλωστε δικαιολογεί η διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, που επιδείνωσε και η εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων και λαθρομεταναστών, οι περισσότεροι μάλιστα εκ των οποίων έχουν παγιδευτεί στην Ελλάδα εξαιτίας του αήθους αποκλεισμού τους από τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
  Καθώς έχει παρασχεθεί πλέον επισήμως η εγγύηση ότι οποιοδήποτε έγκλημα και αν διαπράξεις στην ταλαίπωρη χώρα μας συνήθως δεν συλλαμβάνεσαι, αλλά και αν συλληφθείς δεν δικάζεσαι και δεν καταδικάζεσαι, αλλά και αν καταδικασθείς κατά κανόνα δεν εκτίεις την ποινή, καθώς ο νόμος και η ευσπλαχνία των δικαστών μας σου εγγυώνται αναστολή εφαρμογής της, είναι φυσικό και αναπόφευκτο να έχουν αποχαλινωθεί τα ζωώδη ένστικτα των πολλών στην ελληνική ζούγκλα, καθώς γνωρίζουν ότι και αν ακόμη συλληφθούν και δικασθούν, την επομένη της καταδίκης κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι. Οπως μάλιστα πρόσφατα πληροφορηθήκαμε, η κυβέρνηση δρομολογεί παράταση ισχύος του νόμου Παρασκευόπουλου με βελτιώσεις. Δεν θα εκπλαγώ αν μία από αυτές οδηγήσει και στην αποφυλάκιση του Κουφοντίνα. Η διψώσα πια για αίμα αναρχική βία, όπως φάνηκε και στην επίθεση κατά του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας, χρειάζεται έναν έμπειρο και αποτελεσματικό αρχηγό.
  Γνώμες
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk