• Αναζήτηση
 • Δωρεά 5 Renault Clio σε πυροπλήκτους της Ανατ. Αττικής

  Υλοποιώντας την απόφασή της να προσφέρει δωρεάν πέντε καινούργια αυτοκίνητα Renault Clio σε ισάριθμους πληγέντες των πυρκαγιών της Ανατολικής Αττικής, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης σε όσους έχασαν τα αυτοκίνητά τους, η εταιρεία TEOREN MOTORS B.N. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, αποκλειστικός εισαγωγέας των μοντέλων Renault και Dacia στην Ελλάδα, παρέδωσε τα οχήματα στους νικητές.

  Η τελετή παράδοσης-παραλαβής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS στην Αθήνα, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία που ξεκίνησε στα τέλη Νοεμβρίου 2018, ενώ η κλήρωση που ανέδειξε τους πέντε νέους ιδιοκτήτες των Clio είχε πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018, μετά τον απαραίτητο έλεγχο των απαιτούμενων πιστοποιητικών.

  Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο κ. Βασίλης Θεοχαράκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, και η κυρία Ντένη Θεοχαράκη, αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος, ενώ το παρών έδωσαν το Διοικητικό Συμβούλιο της TEOREN MOTORS, ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Π. Φιλίππου και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ραφήνας – Πικερμίου κ. Π. Καλφαντής, οι οικογένειες των νικητών, εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και φίλοι και συνεργάτες της εισαγωγικής εταιρείας.

  Autohub
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk