Δίπλα στους πελάτες μας και στην ελληνική κοινωνία, με όλη μας την ενέργεια

Η Eταιρεία αντα-ποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη για δράσεις υπο-στήριξης της χώρας, για την αντι-μετώπιση της πανδημίας

Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ρεύματος σε αριθμό πελατών, ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη για δράσεις υποστήριξης της χώρας, εν μέσω της εξάπλωσης της πανδημίας, ξεκινώντας πρώτη από όλους τους Προμηθευτές Ενέργειας, με μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Η Eταιρεία, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή δέσμευσή της απέναντι στην ελληνική κοινωνία, στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της, τις τοπικές κοινωνίες, καθώς και τις προσπάθειες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, στην αντιμετώπιση της πανδημίας που πλήττει τη χώρα και τον υπόλοιπο κόσμο. Την ίδια στιγμή, συμβάλλει, μέσω της δραστηριότητάς της, στη διασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας και εφοδιασμού της χώρας με ρεύμα.

Υποστηρίζουμε έμπρακτα
τους πελάτες μας και την ελληνική κοινωνία

Συγκεκριμένα, η ELPEDISON ανακοίνωσε πρώτη, μέσω πανελλαδικής τηλεοπτικής καμπάνιας που ξεκίνησε το Σάββατο 21 Μαρτίου, έκπτωση 5% στην τιμή ρεύματος για όλα τα νοικοκυριά-πελάτες της, για τουλάχιστον 1 μήνα, ως ένα μέτρο υποστήριξης των καταναλωτών και των οικογενειών τους.

Παράλληλα, η Eταιρεία κινητοποιήθηκε άμεσα, με στόχο να καλύψει κάποιες από τις βασικές ανάγκες νοσοκομείων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Στάθηκε λοιπόν έμπρακτα, δίπλα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, προχωρώντας στην παροχή ιατρικού- τεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα, η Εταιρεία στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, επικεντρώνοντας τις πρωτοβουλίες της στις ευπαθείς ομάδες, με διάφορες παροχές και ενισχύσεις.

Η ασφάλεια των
πελατών μας, πάνω από όλα     

Σε ό,τι αφορά την προστασία της υγείας του πολίτη, η ELPEDISON προωθεί με πολλαπλούς τρόπους μια σειρά δωρεάν λειτουργιών από το σπίτι, όπως είναι η on-line πληρωμή, μέσω της υπηρεσίας myelpedison. Μέσω του myelpedison, η Εταιρεία προσφέρει στον πελάτη ένα ολοκληρωμένο πακέτο παρακολούθησης και διαχείρισης της κατανάλωσης ρεύματος από το σπίτι.   

Στοχευμένη καμπάνια «Μένουμε Σπίτι»

 Την ίδια στιγμή, η ELPEDISON ενισχύει με κάθε διαθέσιμο μέσο τις προσπάθειες των αρχών να ενημερώσουν τον κόσμο για την ανάγκη παραμονής στο σπίτι.

Η Εταιρεία «τρέχει» ήδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τη στοχευμένη καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», συνοδευόμενη από ειδικά σχεδιασμένο διαγωνισμό, προσφέροντας έτσι ένα δημιουργικό ερέθισμα στους καταναλωτές κατά την περίοδο αυτή που παραμένουν στο σπίτι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αφιερώματα
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk