«Κατάγομαι από το Μονακό και όταν μου έδειξαν αυτό το μέρος αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου. Είναι έξοχα, η πιο όμορφη τοποθεσία που θα μπορούσα να σκεφτώ για αυτό που πρεσβεύω, τη νέα, μοντέρνα πολυτέλεια». Απλός, φιλικός και ευδιάθετος ο Ρικάρντο Τζιράουντι μιλάει παθιασμένα για το καινούργιο του εγχείρημα, το δεύτερο μετά από αυτό της Μυκόνου «Beefbar» (το οποίο μετράει ήδη τρία χρόνια ζωής, ξεκινώντας ως pop-up στο Nammos και στη συνέχεια βρίσκοντας τη δική του στέγη στην ακτή του Αγίου Ιωάννη) στην Ελλάδα. Επειτα από μια επιτυχημένη πορεία δεκαπέντε χρόνων και με εστιατόρια σε όλον τον κόσμο, από την Ιαπωνία μέχρι το Μεξικό, ο 44χρονος επιχειρηματίας εξακολουθεί να επιδεικνύει το ίδιο πάθος για την ανακάλυψη νέων τόπων και γεύσεων για τα άκρως δημοφιλή ρεστοράν του.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο νέος τόπος βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και συγκεκριμένα στο «Four Seasons Astir Palace» στον Αστέρα Βουλιαγμένης: «Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην επιτυχία ενός εστιατορίου», μας λέει ο κ. Τζιράουντι, «οι σεφ και η κουζίνα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, αλλά και η τοποθεσία, η αρχιτεκτονική, η μουσική, η ατμόσφαιρα, όλα έχουν τη σημασία τους. Για μένα η τοποθεσία είναι πάρα πολύ σημαντική και πλέον δραστηριοποιούμαι μόνο στις καλύτερες. Θα δείτε ότι όλα τα εστιατόρια μου βρίσκονται σε μαγευτικά μέρη».

Περιεχόμενο για συνδρομητές

Το παρόν άρθρο, όπως κι ένα μέρος του περιεχομένου από tovima.gr, είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές.

Έχετε ήδη
συνδρομή;

Μπορείτε να συνδεθείτε από εδω

Θέλετε να γίνετε συνδρομητής;

Μπορείτε να αποκτήσετε την συνδρομή σας από εδω