Σκηνές από όσα συνέβαιναν εκτός κοινοβουλίου μπροστά από τα ΑΤΜ των τραπεζών σημειώθηκαν και εντός της Βουλής προκαλώντας την εύλογη ανησυχία όσων έβλεπαν όχι μόνο τους υπαλλήλους να προστρέχουν για να πάρουν μετρητά από τα δυο μηχανήματα αυτόματης ανάληψης που διαθέτει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και υπουργούς και βουλευτές!

Μάλιστα χρειάστηκε να ανεφοδιαστούν τα μηχανήματα δυο φορές προκειμένου να καλυφθούν οι απαιτήσεις όσων ήθελαν να πάρουν χρήματα. Μεταξύ εκείνων που …ατύχησαν ήταν και ο υπουργός Εργασίας Π. Σκουρλέτης που όταν πήγε το μεσημέρι να «σηκώσει» λεφτά το ΑΤΜ ήταν άδειο. Πιο τυχεροί φάνηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Ν. Ξυδάκης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Φίλης που κατάφεραν αργότερα να πάρουν λεφτά, όπως και ο θιασώτης της δραχμής και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Κ. Λαπαβίτσας και η συνάδελφός του Χαρούλα Καφαντάρη.

Πολλοί περισσότεροι ήταν πάντως οι βουλευτές της ΝΔ που στήθηκαν στις ουρές που σχηματίζονταν μπροστά από τα ΑΤΜ. Μεταξύ αυτών ο Μ. Χαρακόπουλος, ο Εμ. Κόνσολας, ο Απ. Βεζυρόπουλος και ο Ανδ. Κατσανιώτης, αλλά και ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Β. Κεγκέρογλου.