Το Univadis, μια νέα διαδικτυακή πύλη που αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες πηγές ιατρικής πληροφόρησης διεθνώς και προσφέρεται δωρεάν αποκλειστικά σε επαγγελματίες Υγείας, φέρνει στην Ελλάδα η MSD. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγαλύτερη ερευνητική φαρμακευτική εταιρεία παγκοσμίως και την τέταρτη στην Ελλάδα, με βασική αποστολή την παροχή καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων.

«Το Univadis συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους παρόχους ιατρικού περιεχομένου, όπως τα BMJ Learning, The Lancet και JAMA Network. Ο επαγγελματίας Υγείας μπορεί να βρει ιατρικά νέα των παραπάνω οίκων, όπως επίσης και διαπιστευμένα δικτυακά προγράμματα διά βίου μάθησης, σύντομα βίντεο, αποσπάσματα και πλήρη άρθρα από το JAMA, καθώς και την εφαρμογή Just Published από το Lancet. Οι δυνατότητες του Univadis είναι ιδιαιτέρως διευρυμένες, καθώς απεικονίσεις ανατομίας, 71 χρήσιμα ιατρικά εργαλεία για την καθημερινή κλινική πρακτική, 60.000 εικόνες που περιλαμβάνουν αξονικές τομογραφίες, ακτινογραφίες, μαγνητικές τομογραφίες, αλγόριθμους και διαγράμματα βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση των επαγγελματιών Υγείας»
εξηγεί ο κ. Εμμανουήλ Αλεξανδράκης, αναπληρωτής διευθυντής πολιτικής Υγείας και Επικοινωνίας της MSD Ελλάδας. Ενα πολύ χρήσιμο εργαλείο, προσθέτει, είναι η βάση δεδομένων φαρμάκων η οποία περιλαμβάνει όλα τα φαρμακευτικά σκευάσματα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
Οπως σημειώνει ο κ. Αλεξανδράκης, το Univadis παρέχει επίσης το Merck Manual (ηλεκτρονική έκδοση professional), το οποίο περιλαμβάνει ιατρικές πληροφορίες για περισσότερες από 2.000 ασθένειες και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πρωτοπορίες στην ιστορία της MSD. Μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι το περιεχόμενό του προέρχεται από ανεξάρτητες πηγές πληροφόρησης.
Στην Ευρώπη η συγκεκριμένη διαδικτυακή πύλη έχει αναδειχθεί από τους επαγγελματίες Υγείας ως η δεύτερη πιο αξιόπιστη πηγή ιατρικής πληροφόρησης. Λειτουργεί ήδη σε περισσότερες από 40 χώρες και αριθμεί πάνω από 2 εκατομμύρια μέλη, ενώ δέχεται κατά μέσον όρο περισσότερες από 1 εκατομμύριο επισκέψεις τον μήνα.
Στο Univadis μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση όλοι οι επαγγελματίες Υγείας, πληκτρολογώντας www.univadis.gr και συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ