Το κορίτσι είναι εκθαμβωτικά όμορφο! Ακόμα και όταν δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της και τα ξανθά μακριά μαλλιά της τα «ταλαιπωρεί» ο δυνατός αέρας της Μυκόνου. Η Κάμερον Ντιάζ μία από τις ωραιότερες και πιο sexy γυναίκες του πλανήτη βρέθηκε χθες βράδυ στη Μύκονο.

Η διάσημη star έφθασε στη περιοχή του Ορνού και το εστιατόριο Kuzina λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Τρίτης.Φορούσε μίνι μαύρο φόρεμα και flat σανδάλια. Συνοδευόταν από 3 γιγαντόσωμους Αμερικανούς bodyguards . Ο ένας μάλιστα ήταν τόσο γοητευτικός όσο και ο πολυφωτογραφημένος της συναδέλφου της Scarlett Johanson όταν η τελευταία έκανε διακοπές στην Ταορμίνα της Σικελίας . Η Κάμερον Ντιάζ κάθισε μόνη της στο ίδιο τραπέζι που πέρυσι τέτοια εποχή απολάμβανε το φαγητό της μια άλλη συνάδελφός της η αρκετά μεγαλύτερη στην ηλικία Michelle Pfeiffer. Παρήγγειλε σούσι. Όπως ακριβώς κάνουν οι γυναίκες οι οποίες προσέχουν ιδιαίτερα τη σιλουέτα τους. Συνόδευσε το φαγητό της με μεταλλικό νερό και πέντε λεπτά μετά τις 12 αναχώρησε.

Στις 12 και μισή μετά τα μεσάνυχτα αυτοί που κυκλοφορούσαν στα Ματογιάννια είδαν έκπληκτοι τον πανέμορφο Άγγελο του Τσάρλι να περνάει ανάμεσά τους. Με αργές νωχελικές κινήσεις. Οι bodyguards δεν άφηναν κανέναν να την πλησιάσει. Η Κάμερον Ντιάζ θα συνεχίσει τη κρουαζιέρα της στα Ελληνικά νησιά πριν κατευθυνθεί όπως και η Scarlett στη νότιο Ιταλία.