Μια ακόμη αποκάλυψη έρχεται να προστεθεί στο σκάνδαλο που αφορά στην αμφιλεγόμενη σεξουαλικότητα του Τζον Τραβόλτα.

Μετά τις μηνύσεις που κατατέθηκαν εις βάρος του από τέσσερις άνδρες μασέρ, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 58χρονο ηθοποιό, ένα νέο δημοσίευμα του National Enquirer φαίνεται να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα της υπόθεσης.

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα δημοσιεύει σήμερα Πέμπτη 24 Μαϊου φωτογραφίες του ηθοποιού από ένα πάρτι στο οποίο είχε παρευρεθεί το 1997, ντυμένος γυναίκα, ενώ το άρθρο αναφέρει ότι δεν πρόκειται για εικόνες από κάποιο γύρισμα.

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα φίλος της Κέλι Πρέστον, η οποία είναι παντρεμένη με τον Τζον Τραβόλτα 20 χρόνια, δηλώνει ότι η γνωστή ηθοποιός νιώθει συντετριμμένη και έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία του διαζυγίου, διεκδικώντας μάλιστα μεγάλο μερίδιο από την 200 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία του.

«Η Κέλι ανεχόταν την διπλή ζωή του Τζον επί δεκαετίες, όσο η συμπεριφορά του παρέμεινε διακριτική. Αλλά όλα αυτά που βγαίνουν στην δημοσιότητα την έχουν εξευτελίσει. Νιώθει απόλυτα ταπεινωμένη».

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες δημοσιεύματα ήθελαν την Κέλι Πρέστον να στηρίζει τον άντρα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής του. Η ίδια είχε ανεβάσει στην προσωπική της ιστοσελίδα, ένα βίντεο τεσσάρων λεπτών που είχε δημιουργήσει ο Τζον Τραβόλτα για εκείνη με αφορμή την γιορτή της μητέρας, το οποίο περιλαμβάνει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές από τον 20χρονο γάμο τους.