Η πρώτη κυρία της Αμερικής θα συμμετάσχει σε μια από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές του Nickelodeon.

«Η Μισέλ Ομπάμα θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της παιδικής σειράς «i-Carly», προκειμένου να προωθήσει το πρόγραμμα «Joining Forces», μια πρωτοβουλία με στόχο την ευαισθητοποίηση και την υποστήριξη των οικογενειών των στρατιωτών» ανέφερε η πρόεδρος του δικτύου Κίμα Ζαργκάμι την Τετάρτη 8/6.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Κάρλι Σέι (Μιράντα Κοσγκροουβ) είναι η κόρη ενός συνταγματάρχη που υπηρετεί στο εξωτερικό. Όταν δύο φίλοι της -υπερβαίνοντας κάποιους κανόνες- την βοηθούν να συνομιλήσει διαδικτυακά με τον μπαμπά της για να του ευχηθεί την ημέρα των γενεθλίων του, η πρώτη κυρία το ανακαλύπτει και μπαίνει και αυτή στην κουβέντα τους.

Ο δημιουργός και παραγωγός της σειράς Νταν Σνάιντερ έγραψε το συγκεκριμένο επεισόδιο ειδικά για την Μισέλ Ομπάμα και το πρόγραμμα «Joining Forces».

«Ήταν πολύ έξυπνη η ιδέα του Νταν» δήλωσε η πρόεδρος του Nickelodeon και πρόσθεσε ότι «η συμμετοχή της πρώτης κυρίας της Αμερικής και η προώθηση του προγράμματός της για τις οικογένειες των στρατιωτών είναι μια σημαντική πρωτοβουλία. Ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις, όλοι ενδιαφέρονται για αυτές τις οικογένειες, γι’ αυτό αισθάνομαι καλά που μπορούμε με κάποιο τρόπο να βοηθήσουμε».

Τέλος ανέφερε ότι οι κόρες της οικογένειας Ομπάμα λατρεύουν την σειρά και την παρακολουθούν ανελλιπώς.

Το εν λόγω επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στην Αμερική τον Ιανουάριο.