Το Great Place to Work® Institute είναι μια διεθνής εταιρεία έρευνας, παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης που βοηθά οργανισμούς να αξιολογήσουν, να δημιουργήσουν και να διατηρήσουν εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσα από την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη. Το Great Place to Work® είναι στην υπηρεσία επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικών οργανώσεων και δημοσίων οργανισμών σε 51 χώρες και στις έξι ηπείρους.
Πελάτες του είναι εταιρείες και οργανισμοί που επιθυμούν να διατηρήσουν ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον που θα τους εδραιώσει ανάμεσα στις καλύτερες επιχειρήσεις, εταιρείες που είναι έτοιμες και επιθυμούν να βελτιώσουν θεαματικά την κουλτούρα του εργασιακού τους περιβάλλοντος, καθώς και εταιρείες που βρίσκονται κάπου ενδιάμεσα. Στο Great Place to Work® γνωρίζουν ότι οι οργανισμοί που χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και αναγνώρισης και ανταποδίδουν την προσωπική συνεισφορά δημιουργούν κουλτούρα εργασιακού περιβάλλοντος που ενισχύει θεαματικά τα οικονομικά τους αποτελέσματα. Πιστεύει ότι κάθε εταιρεία μπορεί να γίνει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και έχει ως αποστολή να τη βοηθήσει για να το πετύχει.
Η προσέγγιση του Great Place to Work® είναι θετική. Εστιάζοντας στα παραδείγματα των επιχειρήσεων με εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, τα καλά νέα διαδίδονται και οποιαδήποτε εταιρεία μπορεί να ακολουθήσει τα βήματά τους. Η αλλαγή επιτυγχάνεται καλύτερα όταν οι επιχειρήσεις ενθαρρύνονται να επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και όχι απλά όταν απαιτείται από αυτές να διορθώσουν τα στραβά τους.
Σεβασμός


Το Great Place to Work® τρέφει βαθύ σεβασμό για κάθε επιχείρηση που θεωρείται από τους εργαζομένους της εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Μέσα από την παρατήρηση και μελέτη των καλύτερων εργασιακών περιβαλλόντων στον κόσμο έχει αποδειχθεί ότι η ύπαρξη εμπιστοσύνης είναι το βασικό στοιχείο διαφοροποίησης. Αυτό ισχύει για όλους τους οργανισμούς, ανεξάρτητα από την εθνική κουλτούρα, τον κλάδο όπου δραστηριοποιούνται, το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς, το μέγεθος ή τα χρόνια λειτουργίας τους. Αυξάνοντας το επίπεδο της εμπιστοσύνης στο εργασιακό περιβάλλον οι εταιρείες μπορούν να βελτιώσουν τα οικονομικά τους αποτελέσματα, δεδομένου ότι η συνεργασία και η καινοτομία βασίζονται στην εμπιστοσύνη.
Δεδομένου ότι το Great Place to Work® προωθεί και διαδίδει το ιδανικό της κουλτούρας του εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος, διατηρεί πάντοτε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο διαφάνειας και ακεραιότητας. Θεωρεί πελάτες του όλους τους εργαζομένους στις εταιρείες και στους οργανισμούς και στόχος του είναι η βελτίωση της ποιότητας των εμπειριών που αυτοί αποκομίζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον. Για να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και στη δική σας εταιρεία μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.greatplacetowork.gr.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ