Η εταιρεία Edenred αναγνωρίζεται σήμερα παγκοσμίως ως ηγέτης στις προπληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες προς εταιρείες. Οι διατακτικές γεύματος Ticket Restaurant, η Ticket Car Fuel Card και τα Ticket Compliments αποτελούν κάποια από τα πιο γνωστά προϊόντα και υπηρεσίες της.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Edenred έχει παρουσία σε 42 χώρες με 6.000 υπαλλήλους. Στην Ελλάδα, η Edenred δραστηριοποιείται από το 1997 και συνεργάζεται με πάνω από 3.000 εταιρείες-πελάτες, εξυπηρετώντας περισσότερους από 100.000 χρήστες, σε 10.000 και πλέον συμβεβλημένα σημεία-καταστήματα.
Στην Edenred υπάρχουν αρκετοί τρόποι ώστε ο κάθε εργαζόμενος να μπορεί να προάγει τις ιδέες του για την καλύτερη διευθέτηση εργασιακών θεμάτων, διαδικασιών, λειτουργιών κ.λπ. Η εταιρεία δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα Edea, όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να καταθέσει όσες ιδέες και όσο συχνά το επιθυμεί προκειμένου να βελτιωθεί κάποια συγκεκριμένη διαδικασία στον χώρο εργασίας. Η Διοίκηση της εταιρείας επεξεργάζεται και αξιολογεί κάθε ιδέα που έχει κατατεθεί και επιβραβεύει αυτές που εγκρίνονται για υλοποίηση με «λάμπες», οι οποίες με τη σειρά τους ερμηνεύονται σε δωροεπιταγές.
Η εταιρεία φροντίζει τους εργαζομένους της και αυτό αποδεικνύεται από πλήθος παροχών και ευεργετημάτων: ομαδική ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση (3 μήνες μετά την πρόσληψη), check-up και διάφορες διαγνωστικές εξετάσεις, 4-5 ημέρες εκτός εργασίας μετ’ αποδοχών για να φροντίσουν τους οικείους τους, επιδοτούμενο γεύμα, παροχή διατακτικών τροφής σε όλους τους εργαζομένους από την πρώτη ημέρα εργασίας τους, early Fridays κατά την καλοκαιρινή περίοδο, σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών, ηθική και οικονομική υποστήριξη σε περιπτώσεις ανάγκης.
Το αίσθημα συντροφικότητας ενισχύεται μέσα από τις συχνές εκδρομές και εκδηλώσεις: κάθε νέα χρονιά η εταιρεία διοργανώνει μια νυχτερινή έξοδο, για την κοπή της πίτας, σε ένα βράδυ που ξεκινάει με δείπνο και τελειώνει νωρίς το πρωί με πολύ χορό και κέφι, διοργανώνονται ταξιδιωτικές αποδράσεις – εκδρομές για όλο το προσωπικό (κυνήγι θησαυρού και βραδιές caraoke στη Ναύπακτο, rafting στον Εύηνο, τοξοβολία και off road οδήγηση στο Λουτράκι, οινογνωσία και αποκριάτικος χορός στο Ναύπλιο, rally στην Κόρινθο), διήμερη απόδραση στον Ελατο Κορινθίας, ενώ την περίοδο των Χριστουγέννων η εταιρεία οργάνωσε δύο γιορτές, μία για το προσωπικό και μία για όλα τα παιδιά των εργαζομένων.
Σημαντικό στοιχείο της εταιρείας είναι η κοινωνική συνεισφορά της και ο εθελοντισμός των εργαζομένων της που εκφράζεται κάθε χρόνο με ποικίλες δραστηριότητες: υποστήριξη του οργανισμού «Μαζί για το παιδί», υποστήριξη της Ανθρωπιστικής Εκστρατείας της Ενωσης για τις Στέγες Προστασίας Ανηλίκων Αθήνας και Πειραιά και παιδιών απόρων οικογενειών που ζητούν ενίσχυση σε τρόφιμα, εθελοντές στα Special Olympics, καθαρισμός της παραλίας του Σχοινιά σε συνεργασία με το δίκτυο Μεσόγειος SOS, διοργάνωση «Πράσινης Ημέρας», κατά την οποία οι εργαζόμενοι ασχολήθηκαν με «πράσινες» δράσεις κ.ά.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ