Η Sprint παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας όπως διαφημιστικές εκστρατείες, προγράμματα εταιρικής επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, έργα ανάπτυξης Web, περίπτερα εκθέσεων, εκδηλώσεις, προγράμματα χορηγιών κ.ά.
Ενας από τους βασικούς στρατηγικούς στόχους της Sprint είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της. Η εταιρεία, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα επιπλέον κίνητρο για την επίτευξη του στόχου αυτού, έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο σύστημα αναγνώρισης και επιβράβευσης εργαζομένων με βάση ποσοτικούς στόχους, αλλά και βάσει ποιοτικών στόχων συνδεδεμένων με κριτήρια όπως είναι η ποιότητα εργασίας και υπηρεσιών, που προκύπτουν από την ετήσια αξιολόγηση των υπηρεσιών και των στελεχών από τους πελάτες, τη συμμετοχή και την επιβράβευση σε Φεστιβάλ Διαφήμισης κ.ά.
H Sprint, στα πλαίσια του εσωτερικού της προγράμματος επικοινωνίας WoW Experience, υλοποίησε μέσα σε 3 χρόνια μια σειρά παροχών που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ευεξία. Συγκεκριμένα, πρόσφερε στους εργαζομένους μαθήματα yoga και συμμετείχε σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Επιπλέον παρέχει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής περίθαλψης. Η Sprint έχοντας στη φιλοσοφία της το συμφέρον των εργαζομένων της που αποτελούν για αυτήν το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο, αρκετές φορές έχει διευκολύνοντει το προσωπικό σε περιπτώσεις ασθένειας ή έκτακτης ανάγκης, ενώ είναι σημαντικό πως δίνει συχνά επιπλέον άδειες στους υπαλλήλους της ύστερα από ημέρες με έντονο φόρτο εργασίας.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ