H LeasePlan Hellas ιδρύθηκε το 2003. Σήμερα, το σύνολο των οχημάτων σε χρονομίσθωση που διαχειρίζεται φθάνει τα 10.312 αυτοκίνητα, εξυπηρετώντας περισσότερους από 1.000 πελάτες. Το ανθρώπινο δυναμικό της LeasePlan Hellas αποτελείται από 60 εργαζομένους και έχει επιβραβευθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει με υψηλότατο δείκτη (TRI*M Index 84) στην Ερευνα Ικανοποίησης Πελατών της TNS.
Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι οι άνθρωποί της είναι αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά στην εξυπηρέτηση των πελατών, και γι’ αυτό εστιάζει στη συνεχή βελτίωση των ικανοτήτων τους και στην επαγγελματική επιμόρφωσή τους, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ή συμμετέχοντας σε προγράμματα της LeasePlan Academy.
Πέρα από την επιδότηση καθημερινού φαγητού και την επιπλέον ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση, η εταιρεία είναι κοντά στον εργαζόμενο σε κάθε δύσκολη στιγμή του και φροντίζει γι’ αυτόν παρέχοντάς του μακροχρόνιες άδειες με αποδοχές και πρόσβαση στην Εταιρική Τράπεζα Αίματος.
Η εταιρεία γιορτάζει τις επιτυχίες και την επίτευξη των στόχων της διοργανώνοντας εκδηλώσεις και εκδρομές, καθώς και teambuilding εξορμήσεις δύο με τρεις φορές τον χρόνο. Παγκοσμίως διοργανώνονται κάθε χρόνο τα LeasePlan Eurogames που διεξάγονται σε διαφορετική χώρα και περιλαμβάνουν διαφορετικά αθλήματα ή παιχνίδια (όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σκι, χορό κ.λπ.), με την κάθε χώρα να στέλνει την αποστολή της για να διαγωνιστεί το Σαββατοκύριακο των αγώνων.
Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης καλλιτεχνικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων μέσω ενεργειών και δράσεων για κοινωφελείς σκοπούς. Συγκεκριμένα, η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια θεατρική ομάδα που έδωσε παραστάσεις για την υποστήριξη μη προνομιούχων παιδιών. Ολα τα έσοδα της παράστασης, η οποία έγινε υπό την αιγίδα της UNESCO, διατέθηκαν για την ενίσχυση του ομίλου για την UNESCO Nομού Πειραιώς και Νήσων και του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας στο Κατμαντού του Νεπάλ, στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος της LeasePlan Childplan, σε συνεργασία με τη Net4Kids.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ