Η Data Communication συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιρειών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Εχει διαθέσει 36.000 προγράμματα σε 17.500 πελάτες.
Η εταιρεία δείχνει τον σεβασμό της προς τους εργαζομένους παρέχοντάς τους πέντε επιπλέον ημέρες άδεια ασθενείας με αποδοχές τον χρόνο ή βοηθώντας γενναιόδωρα εργαζομένους με προβλήματα υγείας, ενώ έχει δώσει στο παρελθόν τη δυνατότητα σε νέα μητέρα να φυλάσσει το παιδί της σε ειδικό χώρο εντός της εταιρείας για κάποιες ώρες της ημέρας με σκοπό να τη διευκολύνει στην καθημερινότητά της.
Με γνώμονα την παρούσα οικονομική πραγματικότητα, η εταιρεία θέλησε να δείξει και να υπογραμμίσει τη σημασία που δίνει στο ανθρώπινο δυναμικό της αλλά και να αναγνωρίσει και να επιβραβεύσει τη δουλειά και την καθημερινή προσπάθεια όλων των στελεχών, δεσμευόμενη για διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας αλλά και ακέραιων των μισθών των εργαζομένων της. Σε εταιρική συνάντηση με την παρουσία όλων των υπαλλήλων, ο πρόεδρος της εταιρείας ευχαρίστησε τους εργαζομένους για την ως τώρα προσφορά τους και δεσμεύθηκε να διαφυλάξει τις θέσεις εργασίας που στηρίζουν τις 80 οικογένειες των στελεχών της Data Communication. Εναν χρόνο μετά, η εταιρεία έχει κάνει τη δέσμευσή της πραγματικότητα.
Προσπαθώντας να προωθήσει την εξισορρόπηση μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των εργαζομένων της, η Data Communication δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στις εταιρικές εκδηλώσεις της σε μέλη της οικογένειας αλλά και σε φίλους των εργαζομένων.
Στις 23.6.2011 ξεκίνησε μια νέα σειρά εκδηλώσεων που ο στόχος τους είναι κατά κύριο λόγο φιλανθρωπικός αλλά προσφέρουν και μια ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί οι εργαζόμενοι στο πλαίσιο ενός κοινού σκοπού. Συγκεκριμένα, προσκαλούνται στα γραφεία της εταιρείας οι οικογένειες των εργαζομένων και οι φίλοι τους σε ένα μεγάλο παζάρι με ρούχα, παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά αντικείμενα και ό,τι άλλο έχουν μπορέσει να συγκεντρώσουν. Τα έσοδα αλλά και όσα πράγματα δεν πωλούνται, διατίθενται σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ